pátek 29. května 2009

Provence styl - Nathalie Vingot Mei





Obrázky z Desire to Inspire, ale mnohem více fotografií je v galerii na Villa Medicis
.
Nathalie Vingot Mei je francouzská návrhářka interiérů, dekoratérka a lovkyně pokladů v bazarech. :-) Její interiéry možná znáte z časopisů Art et décoration, Marie-Claire Maison. Nathalie Vingot Mei využívá materiály v jemných, pudrových barvách, přírodní textilie ozdobné strukturou nebo výšivkou tón v tónu, pokoje často korunují křišťálové lustry. Pokud se Vám tento styl líbí, prohlédněte si celou fotogalerii realizací na Villa Medicis.




5 komentářů:

  1. Taky jsem včera na tyto obrázky narazila:). Musím říct, že jsou opravdu krásné, ale úplně nej je pro mně fotka koupelny, mám slabost pro umyvadla na desku.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi to. Ale asi bych v takovém interiéru neuměla žít. Možná tak nějaký romantický týden na dovolené v Provence, mezi lány kvetoucí levandule... Ale potom zase rychle zpátky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nejvíc líbí ta kredenc - pár kousků parádního nádobí a spousta šuplíčků na všelijaké potřebné věcičky a různé bordýlky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zařizujeme si roubenku, tak přemýšlím, zda taková starodávná ložnice by nebyla pěkná, původně jsem ji chtěla přírodním dřevu, ale ta bílá je nádherná...Pěkné stránky...

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, krása!!!
    Mrkněte na www.em-decor.cz
    Mají super ceny :)

    OdpovědětVymazat