středa 7. října 2009

Stockholm - ubytování zdarma!

Pokud čtete můj blog pravidelně, už jste nejspíš zjistili tu krušnou skutečnost - nejsem žádná umělkyně. Někdy je mi to opravdu líto. Třeby když píšu článek pro DesignMagazín o švédské oděvní značce Elvine. Tato osvícená firma totiž zřídila hotel pro umělce a ubytování jim poskytuje zcela zdarma! A umělec je pro ně i DJ.:-)
Pokud se tedy cítíte být umělcem, jež touží spolupracovat s nějakými švédskými kolegy, neváhejte a zaregistrujte se pro možnost pobytu v báječném hotelu Creators Inn.

Doufám, že mi pošlete pohlednici. :-)








Fotografie Creators Inn

4 komentáře:

  1. moc dobře víš, na co tady netrpělivě čekáme :)

    OdpovědětVymazat
  2. a pokud se teda máme bavit o designu (těžko říct, jak tomu říkáte vy odborníci) pokojů na fotkách, tak z mého odborného pohledu je to totální nepoužitá šílenost :)

    OdpovědětVymazat
  3. grime, dobře víš, že já zase čekám na slíbený traffic. A nic. :-)
    Ale když na TO teda tak netrpělivě čekáš, tak TO dám vskutku vbrzku. Nerada bych ti přivodila nějakou újmu (myslím samozřejmě pohledem na totálně šílené interiéry). :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dívám se na interiér hotelu, ale nic totálně nepoužitelného a šíleného nenacházím. Naopak se mi to zdá hezké, jednoduché, čisté, trochu retro. Já bych ubytování v takovém hotelu brala všemi deseti :-)

    OdpovědětVymazat