neděle 25. října 2009

Pozdrav z Japonska


Můj drahý skorochoť pár dní doprovázel na pracovní cestě po Moravě svého japonského kolegu. A dostal od něj dárečky. Piškotové řezy se zeleným čajem byly určeny pro mně. Řezy s příchutí zeleného čaje... nějak to ve mně nebudilo důvěru, ale jelikož na obale nebylo uvedeno datum minimální spotřeby, tak jsem je otevřela - raději zavčas. Nooo. Dobré. Zajímavá chuť. Opravdu výborné, ale do Japonska kvůli nim nepojedu.

Dcera dostala černý těžký zvonek. Zabavila jsem ho, s úmyslem svolávat zvoněním k obědu.

Dárek pro mého drahého na fotce bohužel chybí, ale byla jím absolutně úžasná lesklá chromovaná sešívačka. Na papír. Ovšem tahle věcička nepracuje s obvyklým (všem kancelářským krysám dobře známým) "žrádlem pro koně". Ona ty listy papíru nějak slisuje, aniž by do nich vetkla jakékoliv spínátko. Kouzelné. Ve volných chvílích si sešívám. Chtěla jsem čarovnou sešívačku též zabavit, ale prý je jí na daňová přiznání škoda.
Pokud by Vás zajímalo, jaké papíry sešívá můj muž ze všech nejlepší, můžete se ho do středy 28.10.2009 zeptat online na stránkách Kutnohorského deníku.

2 komentáře:

  1. online zeptat se se mi nepodařilo tak tedy tady a prosím o odpověď skorotchotě :

    pane skorochoťi, kdy se hodláte stát choťem? skorochoť se mi velmi špatně píše a tak by jste s tím už proto měl něco udělat.. a prosím o urgenci.. a tu kouzelnou sešívačku použijte na oddací list :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Gralinko, díky za otázku dne.:-) Skorochoť se vyjádřil v chatu Kutnohorského deníku, mrkni tam. Můj dodatek - my se skoro chtěli vzít, když byla Ema miminko. Ale pak jsme to odložili, že by z toho nic neměla. Teď už by z toho nějakou legraci měla, ale zatím ji dokážeme bavit jinými atrakcemi, než je svatba rodičů. :-)

    OdpovědětVymazat