pondělí 26. října 2009

Halloween u nás doma

Ano, tady jsem brblala, že vytvářet dekorace na podivné americké svátky nehodlám... Jenže - Ema se pořád ptá, kdy dáme za okno dýni... Takže když muž s dcerou zatoužili něco kutit a chtěli k tomu krabice od bot, využila jsem příležitosti a místo zamýšleného domečku jim navrhla Strašidelný hrad. Abych taky měla nějakou zásluhu, koupila jsem černou barvu ve spreji a hotové dílo ozdobila kostlivcem, pavoukem a duchem. Při nákupu dušičkového věnce jsem ještě pořídila malou příšernou keramickou dýni - svíčku a doufám, že co se Halloweena týče, máme splněno.



5 komentářů:

  1. parááda, já jsem zatím ve fázi shánění dýňě .. v Brně sehnat za lidskou cenu.. nadlidský úkon :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gralinko, dneska navečer jsem koupila pěknou oranžovou halloweenskou dýni v Hypernově v Olympii - kus za 80 Kč.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a ten strašidelný dům jsem viděla naživo, je super! To se vám všem povedlo!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé využitie krabice od bot :o)...A ten duch je skvelý...pripomenulo mi to školské časy - triedny na gympli sa volal Duch a v takejto podobe nám zdobil maturitné oznamko :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pozor děvčata halloween je sice anglické slovo, ale tatínek nám vyřezával strašáka z dýně už před půl stoletím. Bylo to v době všech svatých a dušiček. Pak přes tu komunistickou éru došlo k zapomnění dávné tradice a nyní k nám s velkou slávou vkráčel halloween.

    OdpovědětVymazat