čtvrtek 15. října 2009

Designblok ´09 - DUOdesign

Studio DUOdesign tvoří Alena Trávníčková (vytvořila kolekci nábytku pro batolata) a Klára Kulhavá (autorka kolekce předmětů pro chovatele).
V expozici DUOdesign na Designbloku mě na první pohled zaujal ten dětský nábytek (neboť dítě mám, domácího mazlíčka ne).

Foto vlastnoručně já
Obrázky DUOdesign
Ale ty různé budníky pro zvířátka jsou docela úžasné!
Následující texty a fotky jsou z webu DUOdesign.
Kočičí kotec Magion - elasticky a hravě působící tvar kotce, inspirovaný moderní architekturou, koresponduje se základními atributy kočkovitých šelem. Předností z pohledu chovatele je snadná údržba prostřednictvím vyměnitelného potahu. Kotec bude vyhovovat instinktivní potřebě kočky jakožto šelmy na rozhled do okolí s možností zaujmout ještě vyvýšenější polohu na svrchní ploše kotce a umožní i broušení drápů na přední dolní části .
Klec Cacti –Přírodní tvar je inspirován jihoamerickými sukulenty, v jejichž dutinách si místní ptáci budují svá útočiště. Členitý tvar klece může ptákvyužívat při každodenních proletech a přeskakovaní tak jako v přírodě/. Chovatel ocení snadnou údržbu prostřednictvím vyměnitelného dna, které lze umýt v myčce.
Přepravka Caller - inspirována norou. Úzký, protáhlý tvar přepravky z pružného materiálu s neprůhlednými kouty poskytne zvířeti nezbytný pocit bezpečí při přepravě. Celý výrobek lze díky zipům rozdělit na dvě půlky a snadno čistit. Možno použít i jako módní doplněk.

8 komentářů:

  1. toužím mít práci, kde by jsem vymýšlel takovéto blbosti, někdo mě za to platil a ještě se o mě psalo, a pak že senátoři jsou nejzbytečnější lidé

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké blbosti??? Ten futrálek na krysu je náhodou úžasný! Problém spíš vidím tady: "někdo mě za to platil". :-) Protože já o tom klidně napíšu, vychválím krysí nosítko, ale krysu nemaje, nekoupím. Dětský nábytek jistí IKEA. Takže všechna sláva - polní tráva.

    OdpovědětVymazat
  3. Hele vy dva, nehádejte se. Radši si oba nastudujte spisovnou češtinu ;-) grim - "kde BYCH" a Jana "NEMAJÍC". Howgh :-D

    OdpovědětVymazat
  4. hele ty hentelygente rači mi porať neco sem smačkla a zmyzli my reklami budu na myzyne zachran MNE

    OdpovědětVymazat
  5. :-))) Ale já už je vidíííím... http://www.youtube.com/watch?v=PJivC81pRDA :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. když na blogu napíšu "by jsem" tak mě za to málem upálí, a tady mě za "bych" mají za vraha českého jazyka, se už konečně domluvte, jak to mám psát :)

    OdpovědětVymazat
  7. grime, Tys ale napsal "by jsem" i tady, viz výše... :-) Aneris

    OdpovědětVymazat