čtvrtek 29. května 2014

Seminář o zařizování bydlení

Interiérová designérka Jana Pěkná připravila pro všechny zájemce o zařizování interiérů online seminář. Pokud jste měli rádi časopis Bohemia Living, jehož byla zakladatelkou a šéfredaktorkou, jistě tušíte, že je to osoba s přehledem, od níž je možné nechat si poradit. Já sama jsem to udělala. :-) Zúčastnila jsem se cyklu online webinářů o bydlení, barvách v interiéru, zařizování pokojů... Nechci prozrazovat nic z obsahu, koneckonců představu o webináři si můžete udělat sami tady: http://vimeo.com/51695171. Nejvíc mě zaujalo pravidlo, že každá místnost by měla mít svůj focal point - misto, které jako první přitáhne pohledy, ústřední bod interiéru. Často si na to vzpomenu - zejména ve chvílích, kdy se takovým (nevítaným) focal pointem našeho obýváku stává žehlicí prkno. :-)



Máte podobně nepohledný focal point nebo řešíte jiný bytový problém? Zkuste praktický seminář online již tuto sobotu - 31.5.2014, od 10 do 16 hodin. Jana Pěkná pro vás má zajímavou speciální nabídku.





10 komentářů:

  1. sakrys my mame zrovna zitra rodinnou oslavu u nas, jinak bych to urcite zkusila, super napad!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Seminář jsem prošvihl, ale rád bych ho viděl, je někde ještě k nalezení? Paní Pěkná má vždycky zajímavé přednášky a semináře. Některé její nemovitosti, které designovala, vypadají úplně úžasně.

    OdpovědětVymazat
  4. zdravím
    chtěl jsem se zeptat, zda se bude školení v dohledné době někdy opakovat?

    OdpovědětVymazat
  5. Zařizování interiérů, to je nekonečný proud možností a variant. Je to vždy otázky vkusu, ale když to pojmenuje odborník, tak je to super.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se hlásím jako zájemce o opakování semináře, díky za info předem.

    OdpovědětVymazat
  7. Bude v blízké budoucnosti zase nějaké školení o interiéru, lůžkovinách do bytu apod. ?

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím dal by se ještě takový seminář někdy navštívit? Tedka si hledáme bydlení ke koupi a nějaké užitečné rady by se mi hodili jelikož se ráda pořád něco učím a vzdělávam se v tom co zrovna dělám. Jako nějaký bydlení už máme vyhlidle tady ale je to jen holobyt takže se budu moc ještě dostatečně vyřadit na interiéru.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat