čtvrtek 29. května 2014

Seminář o zařizování bydlení

Interiérová designérka Jana Pěkná připravila pro všechny zájemce o zařizování interiérů online seminář. Pokud jste měli rádi časopis Bohemia Living, jehož byla zakladatelkou a šéfredaktorkou, jistě tušíte, že je to osoba s přehledem, od níž je možné nechat si poradit. Já sama jsem to udělala. :-) Zúčastnila jsem se cyklu online webinářů o bydlení, barvách v interiéru, zařizování pokojů... Nechci prozrazovat nic z obsahu, koneckonců představu o webináři si můžete udělat sami tady: http://vimeo.com/51695171. Nejvíc mě zaujalo pravidlo, že každá místnost by měla mít svůj focal point - misto, které jako první přitáhne pohledy, ústřední bod interiéru. Často si na to vzpomenu - zejména ve chvílích, kdy se takovým (nevítaným) focal pointem našeho obýváku stává žehlicí prkno. :-)



Máte podobně nepohledný focal point nebo řešíte jiný bytový problém? Zkuste praktický seminář online již tuto sobotu - 31.5.2014, od 10 do 16 hodin. Jana Pěkná pro vás má zajímavou speciální nabídku.





8 komentářů:

  1. sakrys my mame zrovna zitra rodinnou oslavu u nas, jinak bych to urcite zkusila, super napad!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Seminář jsem prošvihl, ale rád bych ho viděl, je někde ještě k nalezení? Paní Pěkná má vždycky zajímavé přednášky a semináře. Některé její nemovitosti, které designovala, vypadají úplně úžasně.

    OdpovědětVymazat
  4. zdravím
    chtěl jsem se zeptat, zda se bude školení v dohledné době někdy opakovat?

    OdpovědětVymazat
  5. Zařizování interiérů, to je nekonečný proud možností a variant. Je to vždy otázky vkusu, ale když to pojmenuje odborník, tak je to super.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se hlásím jako zájemce o opakování semináře, díky za info předem.

    OdpovědětVymazat
  7. Bude v blízké budoucnosti zase nějaké školení o interiéru, lůžkovinách do bytu apod. ?

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím dal by se ještě takový seminář někdy navštívit? Tedka si hledáme bydlení ke koupi a nějaké užitečné rady by se mi hodili jelikož se ráda pořád něco učím a vzdělávam se v tom co zrovna dělám. Jako nějaký bydlení už máme vyhlidle tady ale je to jen holobyt takže se budu moc ještě dostatečně vyřadit na interiéru.

    OdpovědětVymazat