čtvrtek 28. října 2010

Damebike - nový styl pro staré kolo


Že taky máte někde ve sklepních hlubinách zastrčenou starou dobrou Esku nebo Libertu?
Pro mladší ročníky - to jsou kola. Já jezdila na Esce okopávat řepu. Ale ne, na truchlivé mládí jsem si stěžovat nechtěla...

Damebike tvoří tři holky, které se věkem ošlehaných kol ujaly. Designově. Z vaší rozhrkané herky udělají úžasný, luxusní koráb silnic, navíc nikdo jiný nebude mít absolutně stejný. Spolupracují se šikovnými chlapci, kteří jim dělají servis, takže o kolo je pečováno i po technické stránce. Kolo bude rozebráno, opískováno, přebarveno, opraveno, zkompletováno a posléze pastelově nalakováno a esteticky vymašleno.

Fotky z facebookových stránek Damebike.


6 komentářů:

  1. na fb uz jsem je zachytila, hlavne diky kolegynim z cakebreak (dorticky a blesaky), super napad, snad to pochopi i radni mest a postupne se silnice a chodniky uzpusobi i pro tyhle krasojizdy.. treba berlin by mohl byt vyborny vzor .))

    OdpovědětVymazat
  2. v detstvi jsem mela podobne kolo. ted bych si rada takove poridila zase.

    OdpovědětVymazat
  3. Jej, má to aj prehadzovačku? Myslím, že sa to tak volá :), naša Košická kotlina je tak náročná na bežné bicyklovanie, preto závidím rovinatým mestám, kde sa to dá napr.také Piešťany alebo Prešov.

    OdpovědětVymazat
  4. děkujeme za článek. pokud Vás bude cokoli zaímat, ozvěte se ..
    Váš damebike

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna se mě známý ptal, co hodlám podniknout s kolem, které mám už roky opřené o regál se šanony ve firemním archivu... Že by? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ANO Jano! damebike@gmail.com ozvi se ;)
    a sledujte naše stránky dambike.com a stránky fcbooku. chystáme se vyjet i s textilem!
    damebike

    OdpovědětVymazat