sobota 30. října 2010

Národní cena za studentský design 2010

EARCH.cz ve spolupráci s Designcabinet.cz nám přináší možnost rozhodnout o nejlepším letošním studentském designu. Soutěží se ve dvou kategoriích - 56 návrhů od studentů středních škol a 106 návrhů od vysokoškoláků. Do konce hlasování zbývá k dnešku už pouhých 10 dní a máme možnost hlasovat každý den jednou. Losem určený šťastlivec z hlasujících získá i cenu od Earch.cz - knihu Design nábytku v současném světě a víno v hodnotě 500 Kč.

Hlasovat můžete tady.

Jak jsem letmo koukala, nejvíc hlasů měla multifunkční podprsenka - tak doufám, že podpoříte něco hezkého a ne tu růžovou hrůzu, jež má údajně sloužit místo kabelky.

Mnohem lepší je multifunkční odkládací stolek.

Svítidlo Vánoční strom mě pobavilo.

Plakát Rej rejnoků rozvířila růžová ryba.

Solární slunečník Fansolar. Slouží jako nabíječka batierií, to se může na pláži hodit. :-)

Multifunkční předměty Návštěva mě zaujaly už na Designbloku.

Křeslo pro seniory Lebeda.

Roztomilé cukřenky Sladký život.

A jaký je váš favorit?

2 komentáře:

  1. Jani, mam dobrou zpravu aspon pro dnesek - ruzovy nesmysl nejspis nevyhraje, u studentiku vyhrava svitidlo Waves a v "dospelacke" sekci Nabytek Ekotrubky a spatne si nevedou ani boty z recyklovaneho materialu. Koukam, ze snad nam na te planete preci jen trosku zacina zalezet :o) Mne zaujalo vesele kreslo Different direction (jen nevim, jestli by me uneslo :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, díky za průběžný report.:-) Křeslo Different direction bylo k vidění v Brně na Mobitexu (též bych je ráda vyzkoušela, leč exponáty byly obehnány drátem a kolem pochodoval černý šerif :-)).

    OdpovědětVymazat