pátek 1. října 2010

Jan Čtvrtník - samozavlažovací květináč Calimera

Možná neznáte firmu Plastia, ale pokud máte jen trochu zahradnické sklony, nejspíš jste si od ní něco koupili. Možná obyčejnou (rozuměj vcelku ošklivou) plastovou misku pod květináč.

Nyní jsem učinila zásadní objev - není to miska pod květináč, tento produkt se zove "Podkvětináč". Kdo to věděl a pochlubí se v komentářích, zúčastní se slosování o jeden použitý zcela nový podkvětináč z mých zásob. :-)

Nyní ovšem Plastia přichází s něčím novým a krásným! Samozavlažovací květináč Calimera navržený českým designérem Janem Čtvrtníkem.






4 komentáře:

  1. libi se mi ta barevnost, ale kyticky mam radsi v porculanu, keramice, nebo nejake prirodni susene byline... kazdopadne palec nahoru pro cesky design, Jan Ctvrtnik je sikula :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paci sa mi tiez farebnost, ale aj napad..mne vsetky kvietky zomieraju chudence :) myslim, ze by osm si take mala zaobstarat

    OdpovědětVymazat
  3. Když pominu estetickou stránku.. po přesazení do samozavlažovacího květináče (též plastového - Lechuza) začaly moje kytky bujet tak neskutečným způsobem, že bych se jim málem omluvila za léta týrání v keramických květináčích. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. jelikoz nemam tolik spolehlivych kamaradu, co se zavlazovani kytek tyce, nejspis si aspon jeden poridim....krome prakticnosti se mi i relativne libi, diky za tip!

    OdpovědětVymazat