pondělí 2. listopadu 2009

Sbírka PEZ zdobí bez (legrace)

Není na světě člověk ten, aby byl hromadění ušetřen. Každý něco sbíral, aspoň v dětství. Kam se asi poděla má sbírka ubrousků? Jelikož jsem ubrousky sbírala asi tak do čtvrté třídy ZŠ, nejspíš jsem si do své sbírky postupně zabalila svačiny na 2. stupni základní školy. Jinak už si žádnou významnější kolekci vzácných předmětů z dětství nevybavuji. Kromě céček ovšem.
A teď? Sbírám magnety, cestovatelské, ale o těch někdy jindy. Dneska totiž můj muž ze všech nejlepší přinesl Emě krabičku s bonbony PEZ. Něco jako Lipo, asi to znáte, to jen já v sortimentu nečokoládových cukrovinek dost plavu. Prostě ta krabička PEZ byla naprosto příšerná, plastová s vlčí (či jakou) hlavou. Tak doufám, že se to Emě nezalíbí a nezaloží si sbírku podobnou této z blogu Sweet sweet life.


6 komentářů:

  1. Chtěla bych z toho utírat prach :-)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Teda těch je. Copak asi ty zoubky ? Je fakt, že u nás se jich taky pár najde - snad do deseti. Ale každopádně je to zajímavé řešení a pěkná dekorace do pokojíčku. Tak já už je nevyhazuju :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sandro, jedině to shrnout ze stěn a nasypat do myčky.:-)
    Andy, do tvojí začínající sbírky ráda přispěju naší krabičkou s vlčí hlavou. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem to na blogu našla a nestačila zírat.. no a taky hlavně když manžel navrhl, že bych měla sbírat tohle a né bílé džbánky :))

    OdpovědětVymazat
  5. Manžel má pravdu, neboť džbánky se můžou rozbít a tyhle plastové hrůzy vydrží navěky (pokud se tedy nezničí mytím v myčce :-)).

    OdpovědětVymazat
  6. kuš! ještě si to přečte a bude to brát vážně :)) !!

    OdpovědětVymazat