středa 8. dubna 2009

Návrhy interiérů - Tereza Kalová



Na stránkách interiérové stylistky Terezy Kalové se píše: "Často opravdu stačí jen málo, lepší barevné sladění, zajímavé doplňky, vyčistění prostoru od zbytečných „lapačů prachu“ nebo jen přemístění nábytku pro lepší využití prostoru a Váš interiér se promění k nepoznání." To bych potřebovala! Vyčistit prostor od zbytečných lapačů prachu, pak ten prach utřít, ale hlavně zajistit, aby se ty proradné lapače prachu stále nevracely. :-)

Nicméně Tereza Kalová vytváří interiéry, které se mi líbí - oceňuji například použití válečku na zdi, místo tapety. Pokud se tedy nemýlím a je to opravdu váleček. A krásné je to velké zrcadlo nad jídelním stolem, ve kterém se odráží police. No a po funkcionalistickém gauči toužím už roky.

Tady je ještě zajímavá koupelna.

5 komentářů:

  1. Koupelna je v každém případě zajímavá, ale nějak se nemůžu rozhodnout, jestli se mi to líbí nebo ne. Jsem z toho rozpačitá.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím! Ještě jsem si to jednou prohlédla, a vidím to asi takto: líbí se mi všechno co tam je - sanitární keramika, dlažba, obklad, tapeta, výmalba, nerez. doplňky (pračka ani nemusela být v záběru :-). Ta tapeta je krásná i v detailu, ale nevím, zda by mě po pár měsících neomrzela, možná ne. Barvy a materiály se mi tedy hodně líbí, ale dispoziční řešení - WC vedle umyvadla je strašné. I když - možná to vlastně není koupelna, může to klidně být toaleta s pračkou, to bych brala. Ale pak bych tu tapetu viděla asi raději naproti "trůnu". :-)

    OdpovědětVymazat
  3. dobry den... teprve ted jsem nasla vas blog...dekuji za pozitivni kritiku... a na stene je opravdu valecek... mejte se... t

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, díky za vyjasnění válečku.:-) Viděla jsem Vaši novou realizaci v Holešovicích, moc se mi líbí - příležitostně o ní asi napíšu nový příspěvek. A těším se na další novinky.:-)

    OdpovědětVymazat