pátek 24. dubna 2009

Organizace a pořádek v kuchyňské zásuvce

Mám ráda blog Chez Larsson. Prohlížím obrázky, listuju stránkami... ale tento a tento příspěvek mě vyprovokoval k akci.

Takže: zde vidíte dokonale uspořádané kuchyňské šuplíky z Chez Larsson:

A zde, naprosto bez aranžování a snahy o vylepšení svého (tímto počinem totálně zkaženého) profilu, zadokumentované šuplíky moje:

Tak. Prosím laskavé čtenáře, aby byli v komenářích shovívaví a pokud mají odvahu (nebo dokonce čím se pochlubit), ukázali světu svoje zásuvky. :-)

PS: jak na to teď koukám, přemýšlím - od čeho je ta molitanová rulička a proč se nalézá v kuchyni v šufleti a nikoliv v koši na odpadky?

5 komentářů:

  1. ohh jana quisiera yo tener asi de organizado todo jeje tengo mucho desorden en mis cajones ,gracias por visitarme,que tengas una buena semana ,faby

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Faby, díky moc za komentář a přeji Ti krásný víkend.
    A pro všechny, kdo neumí španělsky, případně se jim nechce prohánět text překladečem si dovolím citovat část překladu Tvého příspěvku(via Google): "jeje bordel můj zásuvek". :-) Mně docela překvapilo, jaké zemité výrazy ten Google používá. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéje... :-))) Ty dokonalé šuplíky na Chez Larsson jsem taky obdivovala. A se svými radši nesrovnávala ;-) Ale pořád tvrdím, že pořádek je pro blbce, inteleigent zvládne zmatek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. He he... prý inteleigent... ;-) No jo, překlep :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jano! Na tyhle obrázky jsem na Chez Larsson taky koukala a obdivovala. Otázkou je, jak dlouho by mi takový pořádek v šuplíku vydržel?

    OdpovědětVymazat