pondělí 27. dubna 2009

Moderní dům pro kočky (kočičí pelíšek)

Chic ada hledá krásný a pohodlný pelíšek pro své kočky a mně to připomnělo nedávno zahlédnuté úžasné kočičí domy.

Tohle je spíš takový designerský výstřelek, sice se mi moc líbí, ale pochybuji, že kočka ocení ty obrázky uvnitř. :-) Moderní dům pro svou kočku vytvořil Leo Kempf.


No a tyhle poličky, schody, visuté plošiny a mosty by se myslím v bytě žijící, na záclonách se houpající a po skříních šplhající kočce opravdu líbily.:-)

Apartment Therapy

9 komentářů:

  1. Ahoj Jano! Tak k těmhle kočičím domkům jsem se "neprogooglovala". Takže ještě jednou moc díky za tip. Jsou úžasné! Hlavně si myslím, že jsou opravdu dělané pro potřeby koček, protože kočky milujou uzavřené prostory, mít něco nad sebou. Zároveň chtějí ležet v měkoučkém a být trochu nad zemí a taky vidět ven, co se děje okolo! Z těch obrázků uvnitř už fakt asi tak nadšené nebudou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jaja que simpatico pero de verdad no me gustaria tener a los gatos saltando por toda la casa más si es tan pequeña como la mia el primero me quedo yo para mis 2 gatos

    OdpovědětVymazat
  3. Hele, víš, že už máme zamluvenou kočičku? Jmenuje se Maruška :-) Ale takový luxusní domeček asi mít nebude :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je mi jasné: kočky Chic Ady budou mít estetické pohodlíčko, zatímco Maruška bude bydlet venku, ve staré bedně vystlané senem. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No ale můžeš se pochlapit a nějaké vkusné bydlení jí zhotovit. Tvá cérka by byla ráda, kdyby měla Maruška pěkný domeček ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Má cérka se zmiňovala o kočičce, ale výslovně uvedla, že se bude jmenovat Maluska.:-) Ale jinak jasně - jen co natřu polici do kuchyňky v dětském pokoji, koupím a zasadím kytky na terasu, ušiju aspoň jeden podprdelník - hned se vrhnu na výrobu designové vily pro Malusku. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. jana přítel si nemyslím, že bychom chápat, co napsal? .. políbit

    OdpovědětVymazat
  8. Fabiola - nerozumím... Asi jsme narazily na jazykovou bariéru, kterou ani google překladač nepomáhá překonat. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. tak to je BRUTUS, ani nevím jestli jásat, nebo ne, mám z toho roztodivné pocity

    OdpovědětVymazat