úterý 3. září 2013

Vyhrajte nábytek za 100.000 Kč!

Vypadá to, že mám v plánu vyplenit rodinný rozpočet, uspořádat giveaway a čtenáře z nejvěrnějších odměnit vybavením do bytu za sto tisíc? Jestli ano, tak o tomto článku neříkejte mému drahému skorochoti – jinak mi zakáže blogovat a vůbec se přibližovat k počítači. :-)

Soutěž o výše uvedenou cenu pořádá internetový obchod MT-nábytek.cz. Zúčastnit se je docela snadné – stačí zaregistrovat se na webu, vytvořit fotogalerii ze snímků vašeho bydlení a nahrát je na soutěžní web. Fotky nehodnotí žádná porota, která by vybrala bydlenku s nejlepším vkusem, ale vyhrává účastník s nejvíce hlasy. Takže bude nutné zmínit se o své soutěžní fotogalerii na blogu (facebooku, twitteru...) a požádat příznivce o podporu. Z jedné originální IP adresy je možné každý den udělit 1 hlas 3 různým fotografiím.

Soutěž sice běží už od 1. srpna, ale potrvá až do 22.12.2013 a hraje se v měsíčních cyklech, takže se dá v klidu stihnout zářijové kolo. Do závěrečného hlasování v prosinci postoupí 1/3 účastníků, jejichž fotografie získaly v předchozích kolech nejvyšší počet hlasů.

Podle prezentovaných fotografií se mi zdá, že zatím se soutěže účastní převážně zákazníci e-shopu MT-nábytek a to by nemusela pro blogery a lidi zajímající se více o bydlení nijak těžká konkurence.
Moje oblíbená fotka ze soutěže!

Ráda budu hlasovat pro květinovu stěnu. Je přesná, jako by z oka vypadla té, kterou jsme měli kdysi doma. I když nebyla tak krutě ergonomicky umístěná.    Retro. :-)

Pak je tam spousta pokojů, které jako by vypadly z expozice obchodu s nábytkem (a nemám zrovna na mysli IKEA, nene, zlatá IKEA). Takové ty obývací stěny „dekor wenge“, kuchyně s dvířky na střídačku – jedno bílé, jedno „dřevěné“, koupelny obložené všemi listelami a bombaty ze vzorníku výrobce a podobné evergreeny dnešní doby.

Současné české bydlení vypadá určitě trochu jinak - ukažte to v soutěžní galerii!




8 komentářů:

  1. Ta soutěžní galerie mě fakt pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hůůůstýýý jak by řekl můj pětiletý syn. Jdu na to....ale myslím, že tu retro květinovou stěnu a její umístění máloco překoná?!

    OdpovědětVymazat
  3. No na druhou stranu jestli jste viděli (či viděly), jaký nábytek se tam dá vyhrát, tak se nedivím, jaká cílová skupina se účastní. Ale koukám, že je to PR článek, tak Tvého klienta svým komentářem asi moc nepotěším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uf, Jani, to ne. Ty takový estét a toto? Ale jinak moc zdravím. V říjnu budu navrhovat v jednom olomouckém bytě rekonstrukci, tak bych tě moc ráda viděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky zdravím a budu se těšit na viděnou.:-) Zkusím vymyslet, co by Tě mohlo přilákat do Brna.:-)

      Vymazat
  5. Uf, Jani, to ne. Ty takový estét a toto? Ale jinak moc zdravím. V říjnu budu navrhovat v jednom olomouckém bytě rekonstrukci, tak bych tě moc ráda viděla.

    OdpovědětVymazat
  6. To je nářez! Radši nic a holý zdi než tohle!!!Vokopka

    OdpovědětVymazat
  7. No tak to je tedy přehlídka nábytku ;-)

    OdpovědětVymazat