sobota 7. září 2013

Open Space Market v Brně - ještě v neděli!

Dnes jsme se byli podívat na trhu české a slovenské módy a designu Open Space Market, který se koná od pátku do zítřka (neděle 8.9.2013) v Místodržitelském paláci Moravské galerie v Brně.


Byla jsem moc zvědavá na KOKINO design a jeho premiéru na brněnských trzích - a byla skvělá. Krásné zboží a moc příjemná majitelka, to vše zasazené do zajímavých prostor galerie. Byla jsem tak okouzlená, až jsem si zapomněla cokoliv koupit. :-)


Chtěli jsme pořídit knihu pro dceru, ale nakonec jsme ji vybrali o kousek vedle, v nakladalství Meander. Alberto Pez - Je důležité, aby děti spaly s kočkou v posteli. Už jsme ji dnes večer přečetli plyšové kočce Kaštance a mňoukala na souhlas.


Moc se mi líbily Šaty pro princezny

Naše princezna na takové velké róby moc není. Vybrala mi magnet do sbírky u ...little illustrations.

Koukala jsem se na jejich web a objevila skákací gumu v krásné krabičce - jestli je tam i návod na školku tak to nemá chybu!

Náhrdelníky od Recysklo, La Mode de Boheme a Ateliér Frou-Frou.
Na závěr fotka z prezentace obchodu Ledabíle, kde jsem se zúčastnila háčkovacího workshopu a umotala muchomůrku.

Dvě a půl hodiny kmitání háčkem v osvěžujícím průvanu vstupní haly galerie a pod trpělivým vedením Veveřice přinesly ozdobu na vánoční stromeček. Možná bych se teď mohla pustit do pufu z poslední fotky, dokud si (snad) pamatuju postup práce.

3 komentáře:

  1. Ráda bych se na příští Open Space Market jela podívat. když ne jako prodejce, tak alespoň jako návštěvník. Mám v Brně docela dost přátel, můžu spojit příjemné s užitečným :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem dočetla, jak se Ti dařilo na Dyzajn Marketu a myslím, že v Brně by to šlo skvěle - budu se těšit! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu mi to připomíná tuhle koupelnu :) http://www.keplerova10.cz/cs/fotogalerie

    OdpovědětVymazat