Jak se vám líbí trend bistronomie? Neplašte se, já toto slovo taky dnes slyšela (respektive viděla) poprvé. Více se dočtete třeba v Respektu, ale ve zkratce - jsou to prostě všechny ty malé, hezké podniky, kam můžete zajít na rychlý oběd za relativně příjemnou cenu. Rodinná atmosféra a čerstvé suroviny jsou pro hosty velkými lákadly, ale důležité je i prostředí. A to bývá krásné!
Jestli se vám líbí prostředí bister, mohla by se líbit i následující kuchyně, která je podle švédského Sköna hem zařízena ve stylu francouzského bistra.
úterý 6. listopadu 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Tady těm malým rodinným bistrům fandím, to je přesně to, co tady v Čechách chybí :-)
OdpovědětVymazatMne se libi tak, ze bych se do tech fotek okamzite premistila a zahnizdila:) Krasne! Presne muj vkus...hezky den, Jana
OdpovědětVymazatLibi a moc!
OdpovědětVymazatNejlepší na tom je ta polička plná knížek, ty by spolu s časopisama neměly v žádném bistronomickém podniku chybět.)
OdpovědětVymazatTo je přesně to, co mám ráda. Líbí se mi to! Monika
OdpovědětVymazat