středa 31. října 2012

Originální český blog

Tohle pěkné kulaté razítko s psacím perem je ocenění "Originální český blog", které navrhla šéfredaktorka internetového časopisu Bohemia Living Jana z blogu iDesigner. Mně ho poslala Iri z blogu Můj dům, můj squat a já jí tímto děkuji, jsem poctěna a potěšena. :-)

Ocenění za "Originální český blog" má svoje pravidla  a já tudíž příjemnou povinnost strávit spoustu času procházením českých blogů a vybrat z nich své "NEJ". Tedy, procházet blogy není zrovna povinnost, to je oblíbený koníček, jistě chápete. :-) Hodně z mých oblíbených blogů už v minulých dnech ocenění získalo, snažila jsem se tedy vybrat ty, které ho zatím nemají a předávám ho těmto třem blogům:

Kokino Home - Čáryfučce pro její skvělé nápady a schopnost je realizovat - zejména v rubrikách Before and after a DIY, pro výborný design blogu a občasné zajímavé změny, a taky proto, že její příspěvky mě často překvapí - třeba když upeče dort. :-)

Jeve - Janě Valachovičové třeba pro větu, kterou použila u rámečku Google search - "Hledáš něco, děvenko?" :-) Hlavně pro krásné fotky z jejího bydlení, z pokojíčku, který připravuje pro holčičky, a protože její příspěvky sice nejsou časté, ale příjemně dlouhé a moc hezky se čtou.

Mode de boulangerie - jeden z mých nejnovějších "objevů", Oliva píše příspěvek každý den! Každý den zajímavé obrázky interiérů nebo tip na tvoření či vaření.  A jako bonus - otevřela si eshop s krásnými obrázky.

11 komentářů:

  1. Blahopřeju, ocenění je ve správných rukou♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, zasloženě všechny, to je jasné, jen s Renčou jsi mmě předběhla Ty jedna!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, ale tak já se zlobit nebudu :))) Ale pak už mi Ježíšek asi nic nepřinese!

      Vymazat
    2. Shari, já jsem právě pospíchala, aby mě s oceněním Kokina nikdo nepředběhl, protože Renča je jasně skvělá! Dala bych ocenění i Tobě, ale už jsi ho měla. :-)

      Vymazat
  3. Diky moc za oceneni, devenko :). Ted budu psat mozna, casteji, ale asi tak dlouze, uvidime... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No super, budu se těšit! :-)

      Vymazat
    2. Noi, ono to vlastně až tak super neni :), mám polánou totápně ruku a tři měséce budu doma = budu víc psát, ale píšu jenom pěti prsty pravé ruky, tak to mě asi na nějaký dlouhý články neužije ... uvidíme :) něšco se pokusím už dneska odpoledne.

      Vymazat
  4. Děkuji! Od tebe to potěší nastokrát! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokinko, potěšení je rozhodně na mé straně. :-)

      Vymazat
  5. Velká gratulace k ocenění. Chodím sem moc ráda :). Monika

    OdpovědětVymazat