sobota 22. října 2011

Botník

Jak ukládáte aktuálně nošené boty?
Dneska se mi podařilo přesvědčit dceru, že léto definitivně skončilo a její sandálky uložit na věčný odpočinek (tedy doufám, že je na jaře vzkřísím a prodám na Mimibazaru).
Nedávno u nás byl jeden klient a v předsíni, vida dokonale jakžtakž vyrovnané zástupy bot, uznale poznamenal: "Vás tady ale bydlí!". Jsme tři. A škrpálů je plná předsíň.
Taky máte speciální boty, určené výhradně k docházce k poštovní schránce v přízemí?
Tak ty si pod poklop určitě nevystavím...

Ani za rámeček by se nehodily...

Jedině do skříně.

Nebo do krabice, ale to nebudou po ruce.
Obrázky z House to Home




13 komentářů:

  1. Jani, super obrázky. Jedna moje klienta měla 40 párů bot, většinu ani nenosila, ale byla to holt sbírka... To byl oříšek vymyslet, kam v bytě s nima, nakonec zvítězila kombinace několika výklopných botníků a skříně...

    OdpovědětVymazat
  2. ty v rámečku sú naj

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  3. ramecky super, poklop taky .)) ja mam taky sbirku, 3x billy knihovna a jsou za sklem :)) http://4.bp.blogspot.com/_IQCmY679yl4/TUfHxMlGOWI/AAAAAAAABaU/t7JcSgYtbwg/s1600/DSC_1210.jpg nebo http://4.bp.blogspot.com/-sxUmd7yiw2E/Ta8TvGSONMI/AAAAAAAACO8/2EHHdjqMQss/s1600/DSC_2708.jpg :)) bylo by skoda je schovavat prece :)

    OdpovědětVymazat
  4. Áno, Simsalabim, přesně na Tvou sbírku jsem při psaní myslela a chtěla ji tam přidat. :-) Díky moc za ty fotky, já je doplním do článku, jo?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jani, bot mám tolik, že jsem si musela pořídit botníkovou zásuvku z Ikei (tam se vleze "jen" 16 párů, pak mám poličku na podzim/zimu, tam jich je tak 6 párů a pak mám ještě koutek na chodbě, kde jsou aktuálně vždy kecky a ještě asi tak 4 momentálně nošené páry (nepočítám taneční boty, to už by mi oči lezly z důlků)
    Ale moc se mi líbí nápad s rámečky, jen tady je potřeba počítat i s vedlejším aromatickým příspěvkem kromě toho estetického :o))

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Jani,
    to je plno skvělé inspiraci pro mé botky samochodky. Ale já mám pravidlo "tří" - jako v pohádce. Každý člen rodiny může mít v botníku jen tři páry bot, zbytek je vypucován a uložen do příslušných krabic s pruhy a saténovými stuhami. No, vypadá to, že na takové parádičky člověk musí mít hodně času, ale opak je pravdou - naše "vintage úložné krabice" čas šetří ;-).
    Přeju príma podzimní dny. Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. já mám z ikea tyhle krabice http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90186391/
    do každé se vejdou dva páry bot. abych je pak našla, tak jsem si na ty krabice vyrobila štítky s obrázkama:-)

    OdpovědětVymazat
  8. dobré téma:) ukládání aktuálních párů rovnou do k tomu určených výklopných botníků je v případě drahé polovičky z oblasti sci-fi, jsem ráda, když jsou obě boty jedním směrem a nejsou uprostřed předsíně:))) takže obvykle aspoň chodím a rovnám:))) ostatní boty jsou v těch botnících

    OdpovědětVymazat
  9. Yadnnno, musím přiznat, že můj drahý polovička je mnohem pořádnější než já a jeho boty jsou daleko srovnanější než moje (o dceřiných nemluvím, snad bude pořádná po tatínkovi :-)).
    Terezo, ty krabice z IKEA miluje moje sestra.
    Evi, taneční boty jsou jistě dekorativní, já tuhle hledala své jediné tenisky a našla jsem je... to nemůžu ani napsat kde.
    Simsalabim, díky za dovolení, dala jsem Tvůj mega botník do dalšího článku.:-)
    A líbí se mi Vivi pravidlo "troje boty pro každého". To zavedu, díky Vivi. :-)
    Díky všem za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  10. Teď koukám, Yasnnno, že jak jsem počítala "n", abych napsala Tvůj nick správně, udělala jsem daleko horší krpu. :-) Pardon.:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, musím smeknout před tvojí sbírkou bot! Chci se zeptat, kde nakupuješ? Máme hodně podobný vkus. Já teď vybírám nové podzimní tamarisky tady https://www.eobuv.cz/tamaris.html, tak jsem se chtěla zeptat, jestli máš s tímhle shopem zkušenost? Děkuju Markéta

    OdpovědětVymazat
  12. Ty krabice jako botník jsou originální, a boty se tak dají i pohodlně převážet třeba při stěhování. Já jsem používala takové přepravky pri stěhování a ten je máme v kumbale a máme v nich různé roztříděné věci.Takze se pořád hodí.

    OdpovědětVymazat