středa 9. března 2011

Kurz "Barvy a dekorace v interiéru" se slevou 65%


Máte rádi všelijaké "ty slevomaty"?
Možná jste už byli uplatnit slevový voucher v nějaké luxusní restauraci nebo při okrašlovací proceduře. Já si takto pořídila superluxusní kosmetické ošetření pomocí přístrojů kosmických názvů a parametrů... abych pak byla v době možné realizace kýženého zákroku nemocná a olezlá urputným ekzémem v obličeji.

Nic takového Vám tedy doporučit nemůžu, ale jedna nabídka mě přece jen zaujala.

AZslevy.cz - slevy každý den až 90%


AZslevy.cz - slevy každý den až 90%  nabízí do 13.3.2011 kurs "Barvy a dekorace v interiéru" za 1680,- Kč. Kurs pořádá Homebrno a uskuteční se v Brně. Třeba by se někdo ze ctěných čtenářů chtěl zúčastnit (a případně podat reference?).
Já nemůžu, přes jiný slevový server jsem se už zapsala do kursu angličtiny a na další radovánky nezbývá čas... A dneska mi přišla knížka objednaná přes Slevkupectví, jež tímto mohu doporučit. Ovšem o té Mrtvé čarodějce, co se tam aktuálně nabízí, nevím zhola nic. :-)


Tedy, jak tak koukám na web Homebrno... tohle bych asi dokázala i bez kursu. :-)
Obrázek z webu Homebrno


3 komentáře:

  1. Ahoj! Jsem rada ze jsem objevila hezky blog o interierech v cestine! Urcite se zase stavim :) Preju krasny vikend!

    OdpovědětVymazat
  2. Též zdravím a velice děkuji za návštěvu.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem už několik poukazu přes slevomat dostala. Jednou to byl zážitek řízení Ferrari, to byla opravdu pecka, potom jsme smanzelem dostali wellness pobyt, opět pecka a nakonec jsem stejně jako Vy dostala poukaz na kosmetické ošetření pleti a to mi bohužel vůbec nesedlo. Protože takovou věc si žena musí vybrat sama, když cítí, že to potřebuje (podle mě). Pak jsem si sama od sebe zašla sem na kamufláž jizvicek v obličeji a všechno bylo v pořádku. Prostě jak se jedná o čistě ženskou věc, asi by si to měla vybrat sama.

    OdpovědětVymazat