pondělí 31. ledna 2011

Krásný byt v Brně na prodej

Má zvědavost na byty, interiéry, nábytek, zařízení... poněkud překvapivě vykrystalizovala v novém povolání - nedávno jsem začala pracovat jako realitní makléřka. Ráda bych vám představila první byt, který jsem získala do prodeje - a samozřejmě by mě nadchlo, kdybych vás pro něj nadchla a koupili byste si ho. :-)

Byt 3+1 je v Brně na Štefánikově ulici, nedaleko od parku Lužánky. Je vhodný pro milovníky šumu velkoměsta, neboť Štefánikova ulice zahrnuje provoz tramvají, ale má i svou klidnou stranu, obrácenou do vnitrobloku a opatřenou balkonem. Fotky z bytu jsou k vidění na webu M&M reality, kde se můžete dočíst další informace. Makléř z odkazu ovšem nejsem já, nýbrž (služebně) starší kolega.:-) Tento kolega též vybíral fotky k publikaci na webu a nepřiložil mou speciální fotografii báječného arkýřového okna.

Těším se, že se uvidíme na prohlídce. :-) Volejte zdarma 800 100 446 nebo mi napište na mail.

11 komentářů:

  1. Konečně pořádný fotky, který vypíchnou specifikum daného prostoru. Při prohlížení fotek z realitek, bych ty fotografy utloukla stativem,jaký blbosti fotí a co by člověk rád viděl, to tam není !
    Přeji hodně zdaru !
    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  2. Jaromilo, moc děkuji za podporu!
    Tohle je fakt první byt, který jsem fotila - a ono to není tak jednoduché, kdyžtak napíšu víc, až budu zkušenější. Je taky důležité být s kolegou makléřem podobně naladěni - jemu se třeba nelíbily ty kytky v záběru, mně zase jo.:-)
    A souhlas, v realitkách bývají fotky příšerné. Proto jsem se ovšem dala k M&M reality, kde si na fotodokumentaci dost zakládají. Konec reklamní vsuvky.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. To okno /nielen/ je nádherné a tebe Jani prajem veľa úspechov vo vodách realitných agentov, už nech tá kríza je za nami!

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych bydlela v Brne a shanela byt, tak nevaham :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak to budeš přímo u zdroje:) Tak hodně štěstí a ať se daří.

    OdpovědětVymazat
  6. juu, tak tuhle praci mam pro sebe kdesi v zaloze :)) drzim palce a tesim se na dalsi mistni fotky, je to prijemna zmena proti tem klasickym profi interierovym :) btw urcite kytky a urcite zvlastni prvky v byte, vzdyt cim jinym se odlisit od zbytku nabidky? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani a tady posilam jeden bonus - http://sneakers-vs-heels.blogspot.com/2011/02/sedm.html tak hura do toho :))

    OdpovědětVymazat
  8. krasny a slunny.. skoda ze neni v Praze :)
    Zvu te zucastnit se KENZO GIVEAWAY na mem blogu:) www.styleandlavender.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulace k nové práci! A mě už napadá, jak by se takový byt dal zařídit... No nic :-). A propos, Vás neláká třeba práce interiérového designéra apod., když už jsou interiéry Vaší vášní? P.S. Zajímavé video o úpravě bytu vedoucí k úspěšnějšímu prodeji: http://www.homestaging.cz/video-predstaveni-home-stagingu.html

    OdpovědětVymazat
  10. Milé dámy, moc děkuji za podporu a milé komentáře! Jsem ráda, že se Vám byt líbí (pro případné zájemce - je stále k mání :-)).
    Simsalabim - za bonus díky, možná to sepíšu (ale proti Tvojí megaskříni s teniskama to bude krutá nuda :-)).
    Jani, práce interiérového designéra je jistě lákavá, to ano. Měla jsem už vyhlídnutý dlouhodobý kurs na toto téma, ale je to dost drahé. A bez vzdělání si netroufnu.:-) Ten web znám, homestaging jsem tu rozebírala třeba loni (http://www.jaksebydli.cz/2010/01/jak-uspesne-prodat-byt.html). Inspirativní, ale v praxi zatím pro mně nerealizovatelné. Netroufnu si ani požádat majitele bytu, ať si před focením laskavě uklidí neladící ručníky z koupelny.:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný byt! Škoda, že nejste z Prahy, hned bych Vás poprosila o pátrání. A super fotky, vystihují atmosféru toho bytu a to jen tak někdo nedokáže.
    Neladící ručníky jsou minimum, věřte mi :o)
    Ať se Vám daří!
    Monča

    OdpovědětVymazat