neděle 16. ledna 2011

Jak se bydlí v Argentině

Jorge a Veronica bydlí v domě z roku 1920 v Buenos Aires. Jejich byt má vysoké stropy, zachované původní  detaily, skvělé dveře, vitráže, dlažbu. To vše doplnili nábytkem z bazarů a originálními dekoracemi.

Ten byt je sice vetešnicky oprýskaný, ale půvabně. Líbí se mi zejména kuchyně, v níž straší mega ošklivý průtokový ohřívač vody (nebo co je to za krám na zdi), člověk by se to snažil zakrýt - ale do téhle místnosti skvěle zapadá. Stejně jako sbírka kaktusů na okně, stará barová reklamní cedule, zářivě červené židle a lustry. I ta bílá židle, jež jakoby vypadla z kuchyně mého dědečka (který ovšem rozhodně nebyl Argentinec).


Ovšem ty holínky na odkryté polici v ložnici - nooo.... blátooo... fuj, že? Ale ne, Veronica provozuje obchod s oblečením do deštivého počasí Seco Rainwear a gumáky buď miluje nebo ložnici využívá jako vzorkovnu. 






Obrázky z Mixr.se.

1 komentář:

  1. Ježiš to je krásne..:) Neskutočne sa mi páči ako z nových kúskov vyžaruje harmónia a zo starých neskutočné pohodlia... Pekná symbioźa. Krásne detaily. :)

    Chválim bytového dizajnéra ;)

    OdpovědětVymazat