čtvrtek 4. února 2010

Byt s barevnými stěnami

Až se jaro zeptá, co jsem dělala v zimě, ráda bych odpověděla: "Definitivně jsem se rozhodla, jakými barvami budeme malovat." Doposud máme všechny zdi bílé a možná už je mít bílé nechceme. Ani meruňkové, ani jablkově zelené. Jednu stěnu určitě šedou, možná nějakou modrou a nějakou červenou. Čím větší vedro bude venku, tím víc se budu přiklánět k chladivé modré. Existují vůbec studené odstíny červené?
Moc se mi líbí barvy použité v tomto bytě z Apartment Therapy.

5 komentářů:

  1. Ahoj Janičko,
    to je moc dobře, že jsi se nerozhodla pro meruňkovou, z té se mi dělá špatně:-P Tebou zvolené barvy budou opravdu designové, ta šedá se mi líbí moc a do nového bych jednou na ni ráda našla odvahu. Také se mi moc líbila nová reklama na ikeu (jsem taky ten televizní divák, co kouká spíš na interiér:-)) a taky je super inspirace ten úzký domeček. Krásné dny...

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tmavě šedá barva je nádherná. Viděla bych ji u vás na stěně s dveřmi do předsíně, co tam jsou i bílé police Lack... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Aneris, tu šedou vidíš přesně na tom správném místě. :-)
    Sharko, já meruňkovou miluju. Ale ne barvu, jenom vůni. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to dneska určitě přijeďte, upekla jsem tvarohovou štolu se sušenýma meruňkama :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Šedá je sice moderní ale v pokojích s málýma oknama působí pokoj o hodně menší. Podle mě meruňková neni zas tak spatná, když se mírně dá třeba na jeden sloup :-)

    OdpovědětVymazat