sobota 16. ledna 2010

Švédské bydlení - inspirativní home staging

V předešlém článku jsem byla nějak moc kritická, takže pro vylepšení (nejen) estetického dojmu ještě přidám inspiraci ze zahraničí. A to konkrétně z oblíbeného webu švédské realitní kanceláře Alvhem Makleri.

Jak to ti Švédové dělají? Přiložené obrázky mají všechno to, co jsem ve zmíněném příspěvku  sepsula. Pohozené oblečení. Rozestlanou postel. Spoustu věcí na parapetu, dokonce i rozkramařený foťák a notebook fotografa či home stagera. Ani před focením nesklidili ze stolu, no toto. Kolo zaparkované v obýváku. Papuče pohozené u křesla.
Přesto jsou fotografie krásné a nedbale elegantní byt lahodí (mému) oku. A není to jen cihlovou zdí, křeslem Barcelona a Starckovým průsvitným Louis Ghost.







Fotografie Alvhem Makleri

7 komentářů:

  1. Stejně se obávám, že to bude práce výborných designérů, oni prostě dokáží i věci rozházet krásně:-D!
    Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  2. No jasně, ale u téhle realitky jsou prostě všechny byty k prodeji krásně naaranžované. Máme u nás takovou esteticky zaměřenou realitku? Ha! Objevila jsem díru na trhu.:-)
    Dobrou noc a díky za zastavení.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Včera jsem se snažila nafotit můj designový stolek a po shlédnutí všech fotek jsem zjistila,že na něm přesně chybí ty ledabyle položené předměty.

    OdpovědětVymazat
  4. Soni, tak to se tedy těším na fotky designového stolku. A jsem zvědavá, co se tam bude povalovat. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dira na trhu uz se asi zaplnila (nebo plni)..Home Staging Praha asi nabizi neco takoveho...Jinak se mi tady "u Jany" libi, asi dam do Favoritu.. :-)
    Marek

    OdpovědětVymazat
  6. Svatá pravda Marku, díra na trhu se plní. Fajnbyt se tím taky zabývá a ty dělaj i zdánlivě neupravitelný prostory. Fakt síla!:-)
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  7. Pánové, opatrně s tou reklamou tady... :-)

    OdpovědětVymazat