úterý 6. srpna 2013

Věčný kalendář

Předloni jsme byli na dovolené na Krétě a dcera si tam koupila nástěnný kalendář s kočkami. Kočka na chladivé modré střeše, kočka na bílém proutěném křesílku, kočka pod oleandrem... znáte to.  Kalendář byl na rok 2012 a tak už osmý měsíc koukáme na prosincovou kočku... ale sundat se nesmí, neboť jsou tam KOČIČKY! Při jedné z (marných) debat, jestli by se ten kalendář nemohl přece jen dát pryč, Ema navrhla, ať koupím kalendář, který bude platný pro všechny roky v budoucnu. Kočky forever!

Věčné kočky bych asi nechtěla, ale kalendář EXP CALL YYY se mi líbí. Vytvořila ho Elizabeth Ward, grafička z New Yorku, a použila v něm data expirace z potravin a léků. K významný dnům se mohou přilepit lístečky s poznámkami.



Sesbírat 365 různých dat expirace musí být dost náročné, jinak by se tenhle projekt hodil pro DIY. Nebo se dá koupit u Curio. Nebo... naskenovat domácí zásobu potravin a pak se uvidí. :-)




11 komentářů:

  1. To vypadá dost dobře, díky za tip!


    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera ... vypadá to úžasně ... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný nápad, jen bych ho potřebovala velký asi tak 3x5 metry :) Mám pocit, že stale expiruju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé! A ohromně jsem se u prvního odstavce pobavila! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nadčasový, nádherný:-)....Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Jako kalendář bych to asi nepoužívala, ale jako dílo je to teda dost dobrý

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kalendář je moc prima! Taky děkuju za tip, asi si ho objednám ke kolegům do USA kanceláře a nechám při nějaké příležitosti přivézt ...Když teda do Evropy neposílají.

    OdpovědětVymazat