neděle 10. června 2012

Marilyn Café v Brně

Tak dlouho jsem se chystala, že někdy zajdu do Marilyn Café, až tuto kavárnu v retro americkém stylu 50. a 60. let zavřeli... ještě ne zcela! Pokud se vám interiér na fotkách líbí, máte poslední možnost dát si tady kafe do 15.6.2012. A dle informací na facebooku, nábytek je k prodeji. Vybrali byste si, nebo je to příliš retro?

 



7 komentářů:

  1. Panejo, proč se to zavírá? Já tam právě taky nebyla, chystala jsem si to za odměnu "po přijímačkách" a teď tohle...
    Názorná ukázka, že nic se nemá odkládat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, nic se nemá odkládat, tím jsem chtěla původně začít. :-)

    Info z FB: "Všem Vám děkujeme. Dělali jsme to rádi, ale bohužel o tento styl kavárny a kvalitní kávu není taková poptávka, jak jsme si mysleli a nelze provoz každý měsíc dotovat z vlastních peněz. Přijďte aspoň naposledy, sice se nyní vyprodáváme, takže spoustu nápojů už nemáme, ale dobrou kávu budete mít u nás do posledního dne :)"

    A přeju úspěšné přijímačky. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to je veľká škoda, vyzerá to veľmi originálne, páči sa mi to zariadenie, viem si predstaviť že by som si v takomto podniku dala pravý hambáč a jahodový milkshake :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jani, moc tě zdravím!
    Perfektní retro! Nedivím se, že to zavírají, když se všechny holky z Brna jenom chystáte a nic :-)))Za dobrou kávou i náladou z interiéru bych tam chodila pravidelně, ale mám to krapet z ruky. Krásný den všem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, to je právě ten problém... slabý marketing, špatná poloha, bůh ví... kdyby takové kafe bylo v Praze, jsem si téměř jistá, že by zavírat nemuseli. Vážně škoda že jsem nestihla zajít se podívat

    OdpovědětVymazat
  6. A jejda, takových míst, kam se my holky z Brna dlouho chystáme, těch bude asi povícero. Tak snad nám to všechno nezavřou. :-) Pavli, díky za návštěvu, též zdravím.

    Evi, na té špatné poloze něco bude. Asi o 30 metrů dál je totiž dětská kavárna Cafe and Play (http://www.jaksebydli.cz/2009/06/cafe-play-ma-nejoblibenejsi-kavarna.html), kam jsem chodila opravdu často a Marilyn Cafe vždycky míjela s myšlenkou, že jednou se tam stavím (bez dcery :-)).

    OdpovědětVymazat
  7. Kavárna vypadá docela stylově no škoda že ji zavřeli ale tak otevírat kavárnu vedle nějaký konkurence. A ještě k tomu když to byla kavárna kam se chodí s dětmi, a dětský marketing funguje asi nejlíp :) Když je takový babyboom. A když chce člověk podnikat v oboru gastroj kde je konkurence veliká, tak by to chtělo i takový takový marketing a k tomu uspořádat nějakou akci co přiláká lidi.

    OdpovědětVymazat