čtvrtek 21. června 2012

Bohemia Living Handmade

Čtete online časopis Bohemia Living? Určitě ano, poslední číslo má přes 30 tisíc shlédnutí. Děkujeme.

Jste tvůrčí? Prodáváte svoje výrobky přes internet?
Líbilo by se vám, prezentovat některou ze svých prací na stránkách našeho časopisu?
My v Bohemia Living máme rádi kvalitní designové, rukodělné a originální výrobky. Pro podporu českých tvůrců jsme spustili projekt Bohemia Living Handmade. Pošlete nám fotku svých výrobků! Vytvoříme z nich galerii, mělo by je tedy spojovat jedno téma - pro 3. číslo časopisu je jím "Léto, prázdniny, hry a hračky". Uzávěrka bude 25. června 2012. Všechny důležité informace najdete tady.


Přemýšlela jsem, jakým obrázkem doplnit výše uvedený text a rozhodla jsem se pochlubit se tu vlastním handmade výrobkem. :-) Krabice na klobouky není tedy z nejnovějších, ale rozhodně z největších - průměr 35 cm. Krabice je pojednána oblíbenou tvořilkovskou ubrouskovou technikou a ozdobena sametkou a bambulkovou lištou. Výtvor jsem věnovala své zlaté mamince a krabice je nafocena v její ložnici. Povšimněte si, prosím, zlatého zdobení retro skříně, která mamince přirostla k srdci a bude sloužit až do úplného zhroucení, což očekáváme každým dnem. :-)

Já klobouky nenosím, ale krabice na ně by se mi hodila na uložení všech pokrývek hlavy mé dcery. To je všelijakých kloboučků a kšiltovek a bekovek... Nemůžu na kulaté kartonové krabice větších velikostí nikde narazit. Neviděli jste je v nějakém eshopu?




4 komentáře:

  1. IKEA! Koupila jsem nedávno 3 kulaté krabice v sobě, krásně pruhované, látkové, za neuvěřitelnou výprodejovou cenu 99 Kč! Ale na webu to většinou nemají, to je vždycky náhoda, když tam člověk zrovna jde.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie, díky! 3 krabice, to jsou 3 důvody, proč musím nutně do IKEA. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani hledej kazeto, jsou jak na bellarose, tak i ruzne jinde, kazeto ma urcite i svuj vlastni eshop. mam jedny bile s provazkovym zaviranim a ejdnu sadu puntikovanych.. akorat nestoji 3 kusy 99, ale to uz by clovek chtel moc .) jinak tahle krabice je taky krasna, urcite mela mama radost! a to kreslo!!

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě bych doporučila Kazeto Přerov. Sama jsem majitelkou kulaté kloboukové krabice a několika dalších. Ceny jsou super, ještě když je to dvoječka jakost, tak to už je teprve žůžo...

    OdpovědětVymazat