neděle 6. května 2012

Setkání blogerů v IKEA

IKEA Černý most pozvala na představení nové kolekce IKEA PS 2012 blogery. Jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit, byla to pro mně první příležitost k osobnímu seznámení se s mými oblíbenými blogerkami. Velice ráda jsem vás viděla!

Na setkání jsme si mohli prohlédnout všechny výrobky kolekce IKEA PS 2012, vystavené v obchodě. Součástí akce byla prezentace fotografií pořízených blogery, kteří dostali k otestování některé výrobky z nové kolekce a zachytili jejich umístění ve svých domovech. Moje fotky jsou v minulém článku. Asi nejvíc se mi líbily fotky  od Anny Červinkové, jejíž web jsem objevila také díky této akci. Při prohlížení fotek vyšlo najevo, že hodně předmětů blogerkám zabavily jejich děti.:-) Třeba červené misky skončily v dětském pokoji syna Lucie Living. Další věci otestovali domácí mazlíčci - koberec obsazený kočičkou k vidění na blogu iDesigner.

Nevíc mě zaujala nástěnná lampa, akorát že nepotřebuju nástěnnou lampu, potřebuju svítidlo na strop! A co myslíte... včera jsem byla v IKEA, tentokrát v Brně... a - no jasně, koupila jsem si ji. A ne jednu, dokonce dvě - černou a bílou. Ta červená měla naštěstí odstín, který se mi nelíbil, jinak bych měla tři. Nechám si jen jednu, to jsou ty výhody nákupů v IKEA a možnosti věci vracet. Ideální nákupní místo pro váhavé Váhy.:-)






9 komentářů:

  1. Je krásná. Ale taky ji nepotřebuju. To, abych tam radši nejezdila :)

    OdpovědětVymazat
  2. ´To je úžasné, že byla tahle akce :), jak to že jsem o ní nevěděla :D

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsi váhavá Váha? já taky ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prostě krásné lampy! To znamená pěkně vypádají spolu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tu já taky nutně potřebuju :D Jen by mě zajímalo, kde to má vypínač, někde na kabelu, nebo se dá zabudovat k přívodu ze zdi. No a taky kolik že má spotřebu, protože u led není svítivost většinou zaručena. Nikde tyhle parametry neuvádějí :(

    OdpovědětVymazat
  6. Majko, podle všeho se to napojí přímo na elektřinu ze zdi. Ještě to blíže prozkoumám a kdyžtak napíšu. Přímo v obchodě se intenzita světla těžko zkoumá, ale žádná sláva to asi nebude.

    Všem díky za komentář, zvláště Váhám. :-)
    Kdo váhá s touhle lampou, sledujte blog - jestli se podaří umístit tam, kam chci, dám fotky a další reference.

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, dík. O svítivosti LED něco napoví watáž, tu u té lampy nikde neuvádějí.

    OdpovědětVymazat
  8. Už máme lampu nainstalovanou, svítí dobře (víc píšu v dnešním příspěvku). Připojenou ji máme přímo do zdi (jednu bohužel trochu nepřímo, kus kabelu vede po zdi, ale budiž). Má to otočný vypínač (vypadá jako konec té trubkové konstrukce). Ale dá se použít i normální vypínač na zdi.
    Údaje o svítivosti a spotřebě jsou už doplněny na webu IKEA http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60211698/.

    OdpovědětVymazat