středa 16. května 2012

Bydlení pro kreativní strážce majáku

Snad každý by občas chtěl být strážcem majáku... Bydlet vysoko a inspirovat se šploucháním vln. Psát, malovat, sochat, skládat básně, rýmy nebo rytmy.

Pokud byste na tomhle místě chtěli strávit pár měsíců a jste výtvarníci, kurátoři, spisovatelé nebo filmoví tvůrci, můžete podat žádost o pobyt u kanadské společnosti Fogo Island Arts Corporation. A doufám, že mi potom pošlete fotky. :-)





Další fotografie Fogo Island jsou tady.

7 komentářů:

  1. Hmm zajímavá nabídka:-)...nejsem ani jednou zmíněnou profesí...a stačil by mi jeden víkend...neuměla bych být sama...ale vypadá to fakt "působivě" .Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to krásné, hlavně to na fotkách umocňuje nádherná příroda.. Hned bych tam jela na víkend! :)
    Kim

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Už "jen" vymyslet projekt!

    OdpovědětVymazat
  4. Lovelyyyy... pro exhibicionisty :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto stavby jsou úžasné, mají neobvyklé tvary! A co nádherné prostředí... Interiéry jsou velmi moderní, to se mi líbí. :) Je to tak prestižní, že jistě málo těch, kteří si to mohou dovolit.

    OdpovědětVymazat
  6. Bože můj, tak to je ale hotová paráda. Snad to vydrží i nárazový vítr, který je na kraji oceánu naprosto běžný. V takovém baráčku nesmí chybět rozhodně kvalitní katalytické lampy s vůní oceánu a nebo nějaké pláže, abych se cítila v domácnosti jako na pláži. Na terase bych se slunila den co den.

    OdpovědětVymazat