úterý 29. května 2012

Nábytek z palet - podruhé

Článek o nábytku z palet z července 2009 je jedním z nejvíce vyhledávaných na mém blogu. V komentářích se objevil šikovný tvůrce, který z palet vyrobil postel a stolek. Fotografie mi laskavě poskytl ke zveřejnění. Děkuji!

Stolek:



Postel:

14 komentářů:

  1. o tom stole z paliet už dlhšiu dobu snívam.. raz ho určite musím mať ! skvelý článok :)

    http://catherinestyl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. perfektne, aj my sa na take nieco chystame

    OdpovědětVymazat
  3. pro inspiraci se mužete podívat na www.nabytekzpalet.eu

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, to vypadá super, jen bych možná ty palety nalakoval nějakým tmavším lakem aby se ta postel jakoby spojila a vypadala jako jeden kus nábytku. Jinak kde jste kupovali matraci na takovou postel z palet? Já sem zatím koukal tady A na kolik vás vyšli ty palety díky. Taky uvažuji že bych si vyrobil nějaký nábytek z palet.

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud si stejně jako my vybíráte některé designové krby do vaší domácnosti, pak zbystřete. Dozvěděla jsem se na konferenci v Miláně, že letos nejvíce frčí kombinace vápence a dřeva. Možná by vás to nenapadlo, ale takto se dnes údajně nejvíce prodávají krby ve Spojených státech.

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě bych na ty palety použila tmavší lak aby mi to ladilo ke kamnům. Ale vy máte pravda trošku jiný vkus a tolik vám podle těch obrazů, které visí na stěně, o barevnou dekoraci nejde. Já jsem takový pedant na to aby vše hrálo do barev, tak proto jsem se u vás sice skromně, ale musela lehce vyjádřit.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ten nábytek z palet náhodou líbí. Možná bych jej nechtěla přímo do baráčku, ale na chatu by se to určitě hodilo. Jak využít materiál v krizi? Moc dobrý nápad, zvedám palec nahoru. Nemáte nápad na to, jak vyrobit dětské zábrany svépomoci z dřeva v kusu z lesa?

    OdpovědětVymazat
  8. Jak se tak koukám na ten váš nábytek z palet, tak mě napadá, že by se vám do domácnosti možná mohly hodit dřevěné žaluzie. Já neříkám, že si je máte hned objednávat, ale při práci v kanceláři jsem si na vás vzpomněla, a tak jsem si říkala, že vám to pošlu. Třeba dáte na mě a budete mít hezčí byt než máte doposud.

    OdpovědětVymazat
  9. Týjo, tak tam je to parádní. Když se podívám jak se snažíš dělat místo příjemné na bydlení, tak můžeš být dobrá kamarádka, že? Potřebovala bych poradit. Musím se do zítra naučit nové akordy k jedné písničce. Nevíš, jak se to co nejrychleji naučit? Mám hrozného pamatováka, ani texty do divadla nedávám.

    OdpovědětVymazat
  10. Mohla bych se vás zeptat jak je pro vás složité přemluvit třeba manžela, aby vám koupil nový hudební nástroj? Já jsem se snažila tomu mému vysvětlit, že mě hra na flétnu opravdu nebaví a že bych se chtěla naučit hrát na něco náročnější. Třeba kytara je takový dobrý začátek, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
  11. My bydlíme spokojeně ve 2+kk v centru Prahy. Teď jak nejsou nikde turisti, tak je tu i klid. A pro případ nouze jsme si nechali udělat protihlukové vchodové dveře. Jinak je v Praze krásně. Když si chceme koupit nějaký nábytek domů, tak je stále někde nějaký nábytek výprodej takže se dá fajnově ušetřit.

    OdpovědětVymazat
  12. A jak se bydlí vám? Víte už po tak dlouhé době třeba jak složit ubrousek a nebo v tom stále plavate? S manželem jsme oba v Londýně v jednom vyhlášeném hotelu v centru dělali jako výpomoc v kuchyni i na place, a tak jsme se hodně věcí naučili tam. Nikdy jsme neměli problém ani s angličtinou od té doby.

    OdpovědětVymazat
  13. Nám se teď od nedávna bydlí úplně nádherně. Sehnali jsme totiž moc krásnou a velkou postel 180x200, na které se dá vyžít opravdu krásně. Máme ještě malé 7 měsíční dítě, a tak spí občas s námi. Jsme drobnější postavy s manželem, a tak je to jednodušší pro nás všechny než se zvedat.

    OdpovědětVymazat