pondělí 5. prosince 2011

Někam si zalézt...

Je tady trochu málo života, že? Jsem totiž tak děsně moc nemocná, že mě unavují i oblíbené činnosti. A teď rozhodně nemám na mysli... ehm... žehlení.

Pokud to okolnosti dovolí, snažím se dodržovat pokyny své doktorky, která mi naordinovala režim "jako miminko". Hlavně hajat a papat. Já se k tomu ještě občas dívám na televizi, abych zjistila, že Kutil Tim je stále stejně šikovný, ale objevila jsem taky Teorii velkého třesku a spoustu třeskutě nudných kriminálek, na které se nedá dívat ani v horečkách.

obrázek z cubeme.com

Své výše popsané miminkovské povalování realizuju na sedačce, ale docela by se na to hodila tahle útulná... no... prý... děloha. Hned bych se tam schoulila.  Freya Sewell navrhla Hush jako prostor pro naprosté pohodlí a soukromí. Je vyrobena ze 100% vlněné plsti, polštáře jsou plněné recyklovanými vlněnými vlákny. Freya v současné době jedná s firmou Fatboy o možném uvedení Hush do výroby.

Máte rádi svou sedačku, Fatboy nebo byste raději šli "do lůna"?

8 komentářů:

  1. Momentálně bych šla kamkoliv, kde budu mít svatej pokoj... : ) Ale šla bych do lůna. Myslím, že by se mi tam krásně odpočívalo, schovávalo a spalo.
    Přeji brzké uzdravení!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  2. asi nic pro klaustrofobní jedince, ale vidím v tom nespočet možností, jak ukrýt nejen sebe, ale třeba i pořvávající děti :) Co se týče mé rodiny, je mi jasné, že největším fandou tohoto lůna by byla fena ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Áááá, Big Bang, můj nejoblíbenější, díky za odkaz na sestřih, zase jsem se dobře pobavila:)
    K Lůnu - tam by se mi určitě líbilo, jsem takový ten rohový typ hledající bezpečí. Proto taky oblibuju roh sedačky pod sešikmeným stropem, pak v oblíbenosti následuje zavrtání do Fatboye.

    Brzy se uzdrav.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, Teorii velkého třesku jsi objevila docela pozdě, já ji žeru už pěknou řádku měsíců :o)
    Hele, a co jsou to ty oblíbené činnosti? Muž ať raději uvaří pořádnou slepičí polévku pro tělo a duši a pak budeš mít možná náladu na všechny činnosti :o))

    OdpovědětVymazat
  6. Tu věc nutně potřebuju. Dokázala by uspokojit všechna má nejtoužebnější přání. Ticho, tmu a samotu. Zalezla bych dovnitř a zůstala bych tam...třeba týden. Možná bych už nikdy nevylezla. Začínám šetřit, protože tahle věc až půjde do výroby, budu stát před fabrikou a čekat na první kus. Vozila bych ji všude s sebou. Bydlela bych v ní.
    Achjo. Už aby to bylo.
    A ty se brzy uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  7. Chumlám se do patchworkové deky, koukám na Big Bang, čtu zprávy o objevování božské částice a snažím se uzdravovat. Díky za podporu.:-)

    OdpovědětVymazat