sobota 19. listopadu 2011

Dětské pokoje od Devoto


Devoto jsou kluci a holky, co si rádi hrají a baví je vymýšlet nové věci. Jejich hlavní činností je výroba dětského a masivního nábytku, ale nebojí se říct, že zvládnou cokoliv.

Kluky a holky z Devoto neznám, výše uvedené tvrzení jsem opsala z jejich webu, a po jeho prozkoumání tomu naprosto zcela bezvýhradně věřím. Ty dětské pokojíčky vypadají moc hezky a tak nějak... kvalitněji a lépe, než... co asi, že ano. Než IKEA, i když nic proti ní.

Prozkoumejte také sekci cabinemaking.

Do kterého pokojíku byste se nastěhovali?




4 komentáře:

  1. Devoto znám a taky si mě "kluci a holky" získali, i když nejvíc mě zaujal střízlivější nábytek jak je třeba vysoká postel se schůdky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani,
    přiznám se, na mě je ten nábytek trochu moc kýčovitej.. Nicméně lustr s letadélky, strom alá věšák a "police" ala domeček z poslední fotky jsou moc príma !!!
    El.

    OdpovědětVymazat
  3. Já chtěla napsat už do článku, že nejkrásnější je ten nejkýčovitějším princeznovský pokoj, ale to bych se úplně znemožnila. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten princeznovský je krásný! A u dětí přece kýč není až tak na škodu, ony jediné si jej můžou dovolit a není to trapné. Nábytek je to krásný, ale pokud budu praktická na některých kouscích mi trochu vadí, že z něj dítko asi rychle odroste, zároveň však oceňuju oblé hrany. Ale jinak jsem nadšená, zlatý český holky a kluci!

    OdpovědětVymazat