pondělí 9. května 2011

Týden českého designu na BigBrands.cz

BigBrands je nákupní klub, který nabízí známé značky v krátkodobých akcích, za zvýhodněné ceny. Slevy 40-75 % z cen v obchodech. Potud (pro mně) nic zajímavého, být členkou nákupního klubu není zrovna můj životní styl.
Tento stav nezájmu ovšem právě skončil, jelikož příští týden na BigBrands.cz začíná Týden českého designu. V rámci Týdne českého designu  budou v nabídce originální produkty od těchto tvůrců: Klára Šípková, Martin Žampach, Sofistick, Petra Pilařová, MooDoo, Jan Padrnos, Zuzana Veselá, Jan Jaroš, Sisters Conspiracy a Marie Silondi. 

Zaujala vás nabídka českého designu od BigBrands? Já se určitě podívám, co bude konkrétně v prodeji a ráda bych si pořídila - aspoň samolepku od Sofistick. Když už teda budu v tom nákupním klubu.

2 komentáře:

  1. Ó, tak to je skvělá zpráva. Samolepku Sofistick mám doma, a i když jsem ji chtěla po několika letech sundat, nakonec zůstala na zdi; jejich samolepky jsou tak originální, že po jejich sundání by zbylo prázdno na stěně i v srdci ;-). Každopádně moc díky za tip! Dobrou noc...Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Super, po samolepce od Sofistick taky toužím

    OdpovědětVymazat