sobota 14. května 2011

Prádelna

Máte doma prádelnu? My tedy ne. Pračka v koupelně, sušička naplánovaná do šatny, kde ovšem plánovačka (já) nenaplánovala zásuvku na elektřinu. Takže mám rozkládací sušák na prádlo v pracovně. Právě teď za mými zády. Stačí mi lehce se natočit a můžu si klidně podat mokrou ponožku a udělat si z ní obkládek na čelo.

Nebo se můžu jen tak pokochat fotkami krásné prádelny z blogu Making it Lovely. Červená pračka a sušička!





Všechny obrázky z blogu Making it Lovely.




6 komentářů:

  1. Moc by se mi libilo mit vlastni pradelnu, bohuzel na to u nas fakt neni misto...

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, tak to je příjemný útěk od reality ... S ponožkou na čele taky ráda nakukuju do cizích prádelen ;-). Přeju pohodovou neděli. Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. A ten červený věšáček! Nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach prádelna........ , tak toto jsou i moje sny! Výborně napsané!!!!!!!!!! Jdu hledat svoji prádelnu , ale kam????????????????

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný blog! I když to nemám moc v povaze a tím, že je to hned první komentář na tomto blogu, mi to určitě nemůže nikdo věřit tak: Héééč já se můžu pochlubit, já jsem si ji vydupala, takovou malou (3x2m) i s okýnkem! a bude tam ještě kromě pračky, žehlícího prkna možná jednou i sušičky i moje oblíbené prastaré rádijko na baterky. Ne, opravdu je to realita, jen zatím čeká na dveře, podlahu a výmalbu a já na ni.

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky konečně dočkala prádelny - obětovala jsem 5 m z 8 m koupelny, která se stejně předělávala a teď mám spoustu místa, šňůr, namáčecí dřez i vyústění shozu na prádlo z horní koupelny přímo do koše.
    Před tímhle předěláním jsem taky strávila věčnost na googlu, kde jsem sjížděla fotky takových pěkných prádelen jako je tahle. Skvělá inspirace!

    OdpovědětVymazat