středa 2. února 2011

Fotografie bydlení - Fran Parente

Fran Parente je brazilský fotograf architektury. Z jeho portfolia mě nejvíce zaujaly (kupodivu :-)) interiéry pro bydlení.
Bílý monolit knihovny, kolem kterého se točí celý byt a který pojme nejen úplně všechny knihy, ale ještě spoustu dalších nezbytných maličkostí - to je SEN každé knihomolky bordelářky.



A další fotografie mi připomněly včerejší zážitek z mého života realitní makléřky. Byla jsem na prohlídce v bytě, který mi majitelka doporučila slovy "krásný výhled na centrum Brna". Na to já slyším, takže jsem se těšila a té husté mlhy, která celé Brno zavalila, jsem si vůbec nevšimla. A to je prý za příznivého počasí vidět až na Pálavu!
Jenže pro ten božský výhled musíte stát na jedné noze, naklánět se přes ledničku a pravé ucho tisknout k rámu plastového okna...
Časem snad tyhle finty prokouknu.
A zatím se stále můžu kochat krásným výhledem na svém blogu. :-)
Fotografie Fran Parente.

4 komentáře:

  1. Óh, tak tomu sa povedia Výhľady!A to nemusíme tisnúť ucho k rámu plastového okna :), tie ja nemám rada!

    OdpovědětVymazat
  2. Jani,teprve dneska jsem si přečetla,že jsi realitní makléřka.Fundovanějšího člověka nemohli najít, jen nevím, jestli uspěješ mezi prolhanými makléři s ostrými lokty.Hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat
  3. Uaaaaa, bílá knihovna a ten výhled do pralesa! No hned bych brala.
    A jinak držím pěsti v realizování nové výzvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Z té knihovny by se mi zaručeně točila hlava, nic pro mě. Navíc mám dojem, že snižuje stropy... Ale příjemně prosvětlené a propojené s venkem. eva sp.

    OdpovědětVymazat