neděle 28. listopadu 2010

Jak se bydlí ve Švédsku - Hollywood Regency

Na blogu signed by tina je k vidění bydlení, které asi není přesně tím, co si  obvykle představíme pod pojmem "skandinávský design". Tenhle byt je inspirován stylem Hollywood Regency, zachyceným v amerických filmech ze 30. let minulého století. Filmoví architekti tenkrát rozhodně nešetřili leskem, pozlátkem, luxusními tkaninami, zlatou barvou...

Od minimalismu na hony daleko, ale milovníkům "útulnosti a zabydlenosti" (které můžeme potkat třeba v diskusích u článků o bydlení na idnes.cz) se to asi taky líbit nebude.

Byt autorky signed by tina působí okázale luxusním dojmem a určitě trochu kýčovitým, mně se hodně líbí. A co říkáte na takový glamour styl vy?










Obrázky signed by tina, podívejte se i na další v odkazu.

2 komentáře:

  1. :))) s tema diskuzema na idnes.bydleni jsi me moooc pobavila, vetsinou si je nenechavm ujit (krasny zabijak casu), a misim klepani na celo a smich .)) ale.. tak to je asi u vsech diskuzi na velkych serverech .)) tenhle bytecek je na mne moc cernobilo leskly, ale nektere prvky bych brala hned :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, diskuse jsou výživné. Já u nich přemýšlím, pro koho vlastně dělám tenhle blog. Takže děkuji za každý spřízněný pohled.:-)

    OdpovědětVymazat