neděle 21. listopadu 2010

Jak se bydlí v Brazílii - Guilherme Torres

Studio Guilherme Torres patří mladému architektovi, který se rozhodl usadit v městě Londrina v Brazílii. Jeho byt představil Contemporist, odkud jsou všechny níže uvedené obrázky.


Šedě natřené stěny "zdobí" mnoho a mnoho metrů trubek a drátů. Útulnost zajišťuje dřevěný strop, sem tam kus nábytku z masivu a pompézní křišťálový lustr. A spousta parádních polštářků na sedačce - povalovačce z matrací. Oko každého milovníka eklektického stylu potěší designové židle a spousta doplňků, kýčaři zajásají nad roboty a růžovým medvědem v ložnici, puristově oku bude lahodit černobílé pojetí šatny nebo kuchyně a knihomilové už v duchu zaplňují to rozmařile volné místo v knihovně.

Jak se tohle bydlení líbí vám? Našli jste se v některé škatulce? :-)









6 komentářů:

  1. trubky me moc nebavi, bez nich bych to brala hned .) mam rada zdi ala beton, drevo, vinyl toys, obrazy na zdi, ten gauc je uplne uzasny, kozesinu mam taky v planu, takze asi eklektik? asi jo .)) akorat cernobilou bych pretrela na jakoukoli jinou/bilou .)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě lahodí oku to,s jakou šikovností dal dohromady takový mišmaš.I když je všude šedá na stěnách, barevné doplňky a dřevěný strop to krásně zútulnily.Hezké pokoukání při pondělku.

    OdpovědětVymazat
  3. Trubky mne baví moc, parádní industry.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo,jo,jo našla. Eklektik jak vyšitý.

    OdpovědětVymazat
  5. eeeeeeee ne, měla bych pocit jako na nádraží... koukat se na to dá, ale doma chci něco, čemu se dá říkat domov, a tohleto by to určitě nebylo

    OdpovědětVymazat