pondělí 1. listopadu 2010

5 úžasných koupelen podle Style At Home

Style at Home.com vybral 5 NEJ koupelen různých stylů.

Která je nejlepší podle Vašeho názoru? Chcete-li, vyplňte anketu v pravém horním rohu této stránky.
Anketa poběží do neděle 7.11.2010.

1. minimalistická

2. okázalá

3. prostorově úsporná

4. ve stylu anglického venkova

5. se skvěle řešeným úložným prostorem

6 komentářů:

  1. Dobrý večer Jano,myslím že koupelna v minimalistické stylu je svojí lehkostí a nadčasovostí opravdu nepřekonatelná.Toť můj favorit.Jinak Vám děkuji za velice inspirativní stránky.

    OdpovědětVymazat
  2. ja se priznam, ze se mi libi vsechny!! tu uspornou bych asi nechtela, prece jen, dostatek mista je dulezity.. ale jinak bych se nezlobila za zadnou, mozna bych udelala u kazde nejake vlastni upravy jeste, ale asi nedokazu vybrat .)

    OdpovědětVymazat
  3. beru prvni nebo posledni... byt mam minimalisticky, i kdyz se to nejspis postupem casu budu pokouset zmenit, ale na druhe strane se mi libi efektivni vyuziti mist, obzvlast kdyz neokazale plni i dekorativni funkci. Jaky to paradox, coz?

    OdpovědětVymazat
  4. P.S.: V minimalisticke se mi nejvic libi ten obklad...presne takovy mam vyhlidnuty (vyhledove :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jani, opět díky za krásnou inspiraci, koupelna je u nás aktuální téma! Sice řešíme teprv rozvody, ale to už pro mě znamená, kde co bude a jak to bude vypadat:-). Rádi bychom vše zvládli sami a přijde mi, že je to čím dál větší sousto, obdivuji všechny, co to dokážou, ať už profesionály nebo amatéry - aby to hezky vypadalo a bylo funkčí. Vrátila se mi minimalistická nálada, takhle jsem pro tuhle koupelnu a další zařízení v tomhle stylu. Vidím totiž spoustu prostoru na doplňky na tom bílém obřím umyvadle:-). Obklad je skvělý!
    Měj se krásně...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá, že minimalismus zvítězí.
    Mně se asi nejvíc líbí ta "okázalá", nebo snad "přeplácaná". :-) Líbí se mi ten mozaikový obklad, oválné lavorovité umyvadlo a spousta úložného prostoru.
    Děkuji moc za komentáře!

    OdpovědětVymazat