úterý 8. června 2010

Ptejte se mě! :-) Formspring.me

Jistěže nejsem žádná mediální hvězda, ale možná tajně toužím poskytovat rozhovory. :-)
Takže jestli je náhodou něco na co byste se mě chtěli zeptat, máte možnost na formspring.me.
Možná mi chcete něco poradit nebo dát tip na téma, o kterém byste tady na blogu rádi četli? Respektive, k němuž byste rádi prohlíželi obrázky... :-)

Na fotce jsou moje první digitálky, našla jsem je minulý týden při úklidu komody. Nepamatujete, kdy se digitálky začaly nosit? Nebo-li, kdy došla móda digitálek do vísky 20 km od Brna, kde jsem v té době reálného socialismu bydlela? :-)

3 komentáře:

  1. Ahoj Jani, myslím že první digitálky byly už v polovině 70.let v našich končinách, i když já si je z pochopitelných důvodů pamatuji až v 80.letech. Mé první byly dětské růžové, ale táta měl neuvěřitelně vymakané, s vestavěnou kalkulačkou a všemi světovými časy, vypadaly naprosto nadčasově, něco jako "speakerky" Michaela Knighta, nimiž komunikoval se svým autem Kitem :o)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jabloňko, tý jo, najt rajdra jsem sledovala na rakouské televizi, já ten seriál milovala! Kolik mi bylo, patnáct? Hloupý seriál, digitální hodinky a na hlavě první trvalá, jo jo, cca rok 1986. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jůů, moje dětství :)))). Taky jsem je měla, hrály dvanáct různých melodií. A věřila jsem taťkovi, když mi tvrdil, že je tam panáček, který ty písničky hraje ;-)

    OdpovědětVymazat