neděle 13. června 2010

Zbrojovka - burningBEATS FACTORY pARTy

Byla jsem se podívat na subkulturním festivalu burningBEATS FACTORY pARTy ve Zbrojovce. Musím přiznat, že jsem tam nebyla ani tak kvůli té "subkultuře", zajímala mě  Zbrojovka jako areál a hlavně Factory Fashion Market - trh s nezávislou módou z dílen českých návrhářů a designérů. Ale o tom bude asi až zítřejší post, zatím mám zpracované jen fotky ze Zbrojovky.
Pozná nějaký bývalý Zbrojovák svůj kancl?  Já se kdysi pradávno byla ucházet o místo asistentky generálního ředitele Zbrojovky. Jo jo, nerozvážné mládí... naštěstí mě nevzali. :-)

5 komentářů:

  1. Já tam taky šla spíše za architekturou, ale myslím, že se k této akci hodila perfektně...doufám, že to před Vánocemi vyjde zas...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, pěkně to do Zbrojovky zapadlo. A před Vánocemi bude znovu? Už píšu Ježíškovi. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bude - 19.-21.11., tentokrát na Stadiónu - Kounicova 22, srdečně vás zveme:)

    LoveMusic

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za zprávu - jsem zvědavá na nové prostory a těším se. Kounicovu mám za rohem, ta Zbrojovka byla dost terra incognita.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zbrojovka bude hostit novou generaci nezávislého trhu Arts&Crafts BAZAAR. Kromě autorského designu rozšíří sortiment o současné umění, knihy, bio potraviny a např. i bezlepkové vánoční cukroví. 18. - 19. prosince se budeme těšit. Víc info na¨: www.burning.cz

    OdpovědětVymazat