neděle 16. května 2010

Desátá fotka

Ewulina - In this River mě zapojila do hry s námětem: prober svoje složky s fotografiemi na PC, vyber z nich desátou v pořadí, hoď ji na blog a něco k ní napiš.

Mám samozřejmě dokonale uspořádané složky, setříděné podle námětu, data, místa, osob... Přesto největší kvantum fotek spokojeně vegetuje ve složce prozaicky nazvané NOVÉ FOTO Z FOŤÁKU. A čeká na zatřídění, založení, zapomenutí...

Chtěla jsem tematicky zůstat u bydlení a zalovila ve složce, kam dávám fotky z našeho bytu. Našla jsem desátou složku - PŘEDSÍŇ. Máte taky složku fotek z předsíně nebo jsem jen já takové pako? :-) Nicméně předsíňová složka obsahovala pouhé dvě fotky, jdeme dále. Následuje TERASA. S báječnými podadresáři nazvanými ZATEKLO. OPRAVA. REKLAMACE. REKONSTRUKCE. Tohle je pěkně nacpaná složka a právě se plní dalšími dokumentárními snímky  - dnes tu byl zedník pro zálohu a zítra začne. Nebude-li pršet.

Moje desátá fotka je ze složky TERASA/2008_10_před bouřkou

A komu předávám pomyslnou štafetu v této hře? Komukoliv, kdo má právě chuť a náladu. A čas. A mám jeho blog tady napravo ve sledovaných, abych se mohla podívat na nějakou zajímavou "desátou". :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat