pátek 16. dubna 2010

Mobitex 2010 - Dřevotvar Jablonné

Pro Dřevotvar Jablonné mám speciální slabost. Nábytek z řady Montana Nova máme v rodině už spoustu let, prodělal několikerá přeskupování, doplňování a rušení částí skříněk - a stále výborně slouží a vypadá taky dost dobře.

Letošní novinkou představenou na Mobitexu je smetanově bílý nábytek ve"skandinávského stylu" - řada ALBA. Líbí se Vám? Mně docela ano. Svůj názor na něj můžete Dřevotvaru sdělit vyplněním dotazníku, za což firma nabízí malý dárek.

Níže uvedené fotky jsou z expozice na Mobitexu, další fotogalerii najdete tady.

5 komentářů:

  1. Dřevotvar Jablonné mám ráda, Montana Nova je super nábytek. Máme ho už minimálně 15 let v obýváku spojeném s kuchyní a jak píšeš - přeskupovalo a doplňovalo se několikrát, od celistvé stěny jsme se dopracovali k několika soliterním částem ;-) Hlavně je to solidní materiál, žádný papír. Vypadá pořád dobře. Taky by mohli na Dřevotvaru tuhle řadu líp nafotit.
    Pokud jde o řadu Alba, tak na první pohled se mi na Mobitexu líbila, ale na druhý mi přišla nějak málo bytelná, jako by jí něco chybělo.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, já jsem napsala blbost... obývák máme spojený s jídelnou, kuchyně je samostatná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj pani, koukni ke mne na blog...mam tam pro tebe malickost...Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Aneris - jo, ty fotky co má Dřevotvar na webu u Montana Nova jsou děsný, obstarožní. On to sice není žádný poslední výkřik designu, ale určitě by šly udělat lepší sestavy a trochu to zmodernizovat. Hele, nechceš jim nabídnout fotku od vás z obýváku? :-)
    Tu Albu jsem upřímně řečeno moc nezkoumala. Líbila se mi, ale nehodí se mi. A taky mi to připadá trochu málo "masivní", úchytky naopak příliš velké, ozdobný prvek moc ozdobný nebo co... :-)

    Aloha Jani, tisíceré díky! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Jani, to jsi mi s tím bilým nábytkem trefila přímo do černého v plánech do budoucnosti, každopádně ještě v rámci letošního roku. Kam bych jinak zapasovala tu bílou televizi? :o)

    OdpovědětVymazat