čtvrtek 18. března 2010

Jak zamaskovat televizi

Jistěže existují i krásné televize, ale pokud není bedna puštěná, nemusí být nijak moc na očích. Naše televize (stará, objemná, cca padesátikilová) je právě na pozvolném odchodu do křemíkového nebe a tak budu muset nějak řešit umístění nové.

Fotky jsou z článku na Apartment Therapy. Jelikož kolem TV máme bílý nábytek z IKEA (TV stolek LACK a knihovnu BESTA), oslovila mě fotka s bílou televizí. I když varianta černá televize - černá stěna má taky něco do sebe. Optickému ukrytí televize dost pomáhají obrazy umístěné kolem ní. To mám v plánu zcela určitě -  obrazy už jsou naskládané na televizním stolku a čekají, až stará bedýnka přehraje definitivně poslední Svět Elmo Božský design a odejde navždy.

6 komentářů:

  1. neříkej, že jsi někdy viděla Červeného trpaslíka... (mám za to že hláška o křemíkovém nebi se objevila právě jenom tam) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla, četla, Červený trpaslík je prostě lepší než život. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, po delsi dobe se ozyvam...sehnala jsem vcerejsi E15, kterou tedy normalne nectu :o) Jinak vzdy kdyz se mi sem podari vlezt, pises o necem, co zrovna potrebuji... prave resim novou televizi, jelikoz potrebuji k trochu tmavsim stenam svetly nebo bily nabytek, rozhodla jsem se i v pripade tv trochu vic investovat, a kdyz uz, tak koupit bilou....verim, ze mi tak vic splyne minimalne s nabytkem a snad zacne pusobit spis jako doplnek na skrince nez jako obrazovkova opacha. Eva H.

    OdpovědětVymazat
  4. Konecne jsem se odanonymnila...posledni login jsem zapomela, asi budu kazdy rok nova... stejne jako tve napady, jeste ze te tady mame. A kdybys netusila porad o koho jde, i na zaklade tohoto nicku Ti to skoromuž urcite vysvetli. Hezky vikend, Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Evi, jakmile dorazím domů, okamžitě uhodím na skorochotě - ať přizná, kdo je Jabloňka.:-)
    Nechceš potom publikovat fotku bytu s bílou televizí? Potřebovala bych inspiraci,pořád nevím, zda k nám bude lepší TV černá nebo bílá. Asi to nechám na Markovi a bude po problému.
    Děkuji za zastavení a komentáře a přeji krásný víkend. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a E15 - dokud jsem tam nezačala psát, tak jsem to taky nečetla. :-)

    OdpovědětVymazat