úterý 30. března 2010

Designové židle z fabriky

Jak už jste možná četli u Chic Ady, máme podobnou zálibu ve starých, nejlépe barevných židlích. Tyhle krásky jsem vyfotila v jedné zámečnické firmě. Původně jsem myslela, že by se lépe vyjímaly u nás doma, ale nemůžu dotyčnou firmu připravit o nejkrásnější zařízení, které tam má. :-)

Ovšem ta červená barva na židli je skvělá!

Moc by mě zajímalo, jestli na fotkách vidíte taky krásné židle a zajímavé industriální prostředí... nebo jen staré krámy v nevábných prostorách? Těším se na komentáře.:-)


4 komentáře:

  1. Ta červená židle na industriálním pozadí je skvělá. Varhany vodovodních trubek mají rozhodně kouzlo, dobrý postřeh.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Červená v kombinaci s modrošedou se mi moc líbí, tu nenatřenou židli si umím představit právě tak žlutou, jako je stěna za ní.
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, ta červená židle je krásná! A co se týče té druhé židle, tak já osobně bych se neudržela a uzmula ji :-) a doma bych si ji natřela na nějakou výraznou barvičku (viz. třeba ta modrá židle v mém příspěvku: http://chicada.blogspot.com/2010/03/krasne-zidle.html
    Je jinak vidět, že i industriální prostředí plné trubek má svoje kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně takové židle jsem před dvěmy lety sháněla do bytu...nikde nic...a když už jsem půl roku seděla u jídla na balónu, koupila jsem si židle v Ikea...ta červená je nádherná...
    Zuza

    OdpovědětVymazat