neděle 23. srpna 2009

Samolepky (nejen) na zeď


Třeba taky na dveře! Třeba taky na dveře od komory. Jo!
Podlehla jsem aktuálnímu trendu polepování, zakoupila samolepku umírněného formátu a v nestřežené chvíli ji nalepila na zmíněné dveře v kuchyni. Samolepku umožňující popis křídou jsem vyhlásila za nové informační centrum naší domácnosti a sepsala na ni aktuální pokyny ohledně oběda.
Kuře bylo upečeno od předešlého dne, rýži jsem uvařila a v ještě horkém hrnci dala chladnout na nerezový odkapávač (jak výše uvedeno) a s pocitem dobře vykonané práce se vydala do víru velkoměsta.
Za několik málo hodin se vrátili domů můj muž ze všech nejlepší s naší holčičkou, notně unaveni ze spousty aktivit na všech dětských hřištích v širším okolí a - měli hlad. Nyní tedy mělo přijít ke slovu nové samolepkové komunikační centrum, leč bohužel... V bytě bylo nesnesitelné vedro, zatemnili tedy okna, spustili klimatizaci a jali se hledat něco k snědku. Vzápětí došlo k politováníhodné události, kdy můj muž ze všech nejlepší hodlal něco položit na sporák a... málem uhořel. Já pilná kuchařinka nechala puštěný plyn... Musím sebekriticky uznat, že přitápět plynovým hořákem ve třicetistupňovém vedru je fakt hloupý nápad. Muž ze všech nejlepší nabyl dojmu, že není zcela vyloučeno, že se pokouším jej sprovodit ze světa - z bezpečnostních důvodů ignoroval černobílé pokyny stran stravy a k obědu si dali těstoviny s kečupem.

5 komentářů:

  1. Ha ha ha, živě tu situaci vidím... :-)))
    Ale ta nálepka je dobrá! A užitečná!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá a užitečná - jo jo. Akorát by nemusela být tak brutálně ušmudlaná. A doufám, že se osvědčí lépe, než mé - po různých koutech bytu roztroušené - poznámkové papírky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ušmudlaná? A nemáš špatně vymáchanou houbu? ;-)Pamatuješ si, jak se na základní škole umývala tabule houbou? Za našich časů ještě nebyly bílé tabule a fixy... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pche, houbu, fuj! Umývám to mým nejoblíbenějším mikrovláknovým hadrem. :-) Mytí tabule houbou jsem nenáviděla. Musím sehnat bílý stíratelný fix, ta křída je pro mně děsně eklhaft.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tahle samolepka je luxusní. Znám hodně dobrý samolepky na zeď, ale tahle je hodně originální.

    OdpovědětVymazat