středa 12. srpna 2009

Hana Soukupová, byt v NY a Mattoni



Včera jsem se zmínila o článku v Moderním bytě č. 9, kde je rozhovor s topmodelkou Hanou Soukupovou a fotografie z jejího bytu na Manhattanu. Ten byt je nádherný, pokud Vás zaujal, určitě si časopis kupte.

Jinak ten článek v Moderním bytě na mě působí spíš jako reklama na Mattoni - obraz ala Warholl je tam vyfocený dvakrát, mattonka byla nabídnuta i designérovi a staviteli, též Hana Soukupová je zachycena zrovna v okamžiku, kdy zasněně zírá z okna, třímajíc v ruce flašku vody. Zmínka o Mattoni je i v nadpisu na titulní straně, informace o ocenění televizního spotu na Mattoni v hlavní roli s Hanou Sokupovou je uvedena v červeně zvýrazněném rámečku... Nic proti matonce (osobně mám raději Rajec :-)), ale takovéto okaté vnucování výrobku na mně působí docela odpudivě... Kdyby tam dali jen tuto "jakože nenápadnou" propagaci matonky, bylo by to rozhodně vtipnější - pánové se tváří přiboudle zarputile a Soukupová ležérně dekorativně.

2 komentáře:

  1. Pěkný byt. A ten výhled! Není sice do zeleně (to by se mi líbilo víc), ale i tak stojí za to. Jenom ta Soukupová tam vypadá poněkud, ehm... vychrtle... Skoro bych řekla nezdravě vychrtle. A Matonku já nerada. Kdyžtak neperlivou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jedině neperlivou, jasně. Soukupové štíhlost jsem nechtěla komentovat, stačí když kritizuju formu reklamy, ale musím souhlasit. A na fotce v časopise vypadá dokonce i podstatně starší než na těch 23. Ale krásná je! Skoro krásnější, než její byt.:-)

    OdpovědětVymazat