středa 24. června 2009

Žlutá...

... jako sluníčko - pociťuju akutní nedostatek slunečních paprsků a tak než zoncna vyleze, ukažme si aspoň pár interiérů prozářených žlutou barvou.

foto Desire to Inspire


Foto Canadian House & Home


foto Desire to Inspire


Foto Design is mine


Foto Design is mine


Foto Canadian House & Home

5 komentářů:

  1. Jano, to je asi telepatie. Zrovna teďka ráno jsem myslela na to, že se mi začíná líbit žlutá barva. Kterou jinak opravdu nemusím, hlavně na oblečení ne. Je to asi opravdu tim počasím a nedostatkem sluníčka. Tak díky aspoň za trochu žluté na tvém blogu. Líbí se mi hlavně ty žluté židle.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda žluté květiny a před pár dny jsem si v nějakém pominutí smyslů koupila žlutou kabelku. A jestli sluníčko pořádně nevyleze, asi k ní začnu hledat žluté boty.:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Žlutá je prostě sluníčková. Teď by se HODNĚ hodila. Mmch - přijeďte v neděli, kvetou žluté janeby http://www.aneris.cz/images/zahrada/zahrada04.jpg, řebříček http://www.aneris.cz/images/zahrada/zahrada03.jpg, začínají žluté denivky... ;-) A můžeš klidně dorazit s novou žlutou kabelkou :-)

    OdpovědětVymazat
  4. plánovala jsem "ochladit" na léto naši půdičku azurově modrou, a teď to vypadá, že se bude spíš hodit žlutá na proteplení - proto díky za inspiraci, tvoje obrázky mi alespoň trochu nahradily chybějící slunce, zvlášť ten první:)

    OdpovědětVymazat
  5. Aneris, na kytky nás chceš nalákat? My se těšíme na kolotoč, houpačky a nějaké dobroty.:-)
    Yasnnno, vidím, že v půdních bytech jsou všude stejné potíže s letním vederem. Mám úplně shodný plán - optické ochlazení tyryksovou barvou.:-) Jestli to ovšem bude vůbec třeba...

    OdpovědětVymazat