úterý 30. června 2009

Úpravy nábytku z IKEA - díl III.

Máte jen malý kousek místa na noční stolek? Potřebujete úzkou poličku na časopisy? Úzký stoleček na zašoupnutí mezi kus nábytku a zeď?
Možná se vám bude hodit nápad ze švédského blogu Furnish. Potřebujete jen malý TV stolek Lack z IKEA...

Foto furnish.blogg.se

Ojojoj, než jsem tohle dopsala, tak ten malý stolek nemají, jen tenhle velký! Ale možná potřebujete tu poličku hooodně vysokou. :-)

No a při montáži si ušetříte práci se šroubováním nožiček, postavíte stolek na krátkou boční stranu a zasunete, kam je třeba.


Foto furnish.blogg.se

7 komentářů:

  1. :-) ušetři si práci s montováním podle návodu z ikea je fakt potřeba. Ty jejich návody jsou někdy uplně šíleně dlouhý a nepochopitelný. Nebo jsem jenom já nechápavá?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jani, tak jsem náhodou zabrousila na tvůj blog a je bezvadný! Ráda se kochám čímkoli-hezkým-spojeným-s-bydlením a myslím, že sem budu chodit často :-) Pěkný den, Catja

    OdpovědětVymazat
  3. Ado, návody IKEA jsou buď pro zkušené kutily nebo těžké intelektuály. Většinou montuji nábytek se svou drahou sestrou - podle návodu, jde nám to pěkně od ruky, ale výsledný kus nábytku neodpovídá zcela zadání - máme to prostě špatně.:-) Ovšem když montuje můj muž ze všech nejlepší, mladý brněnský historik a kutil ani omylem - vždycky se mu to povede na první pokus! Nechápu. Je prostě nejlepší.:-) Ovšem úplně nejlepší je, nechat to sestavit partu montérů z IKEA. I když montáž příšerně zdražili.:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Catjo, díky za návštěvu, pochvalu a trvalou přízeň. :-) A jdu mrknout k tobě... Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, tak jsem ti u sebe vysvětlila kočičí prdelky :-)) a s dovolením jsem si tě přidala k oblíbeným :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jano!
    Na mém blogu najdeš ocenění svého blogu!

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, tohle vědět, tak Ti s žádnou montáží nábytku nepomáhám, vždyť nám to vždycky jde tak pěkně od ruky ;-)

    OdpovědětVymazat