čtvrtek 4. června 2009

Skládací dětský nábytek - Stephen Procter

Stephen Procter je v Austrálii působící designér, jenž se nechal inspirovat potřebami své malé dcery a prostorovými možnostmi svého obydlí a navrhl elegantně-minimalistický skládací dětský nábytek a kočárek.







Fotografie z design-doctor.net
Na letošním milánském veletrhu osobně předvedl novinku - skládací domeček pro panenky! Domeček je plně vybaven nábytkem. Pokud potřebujete uklidit domeček a rozkramařit nějakou jinou obrovskou hračku - z domečku uděláte jediným pohybem ploché prkno, jehož tloušťka je pouhé 2 cm. Neocenitelné! Tedy neocenitelné rodiči, nevím, jak ocení děti, když jim z domečku uděláte placičku. :-)


Fotografie z webu Marianne Bydlení

3 komentáře:

  1. Ten skládací domeček je super, ale kdybych byla dítě, asi bych se vyděsila, kdyby mi domeček maminka složila na prkýnko a to zašoupla někam za skříň ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. No to je docela futuristický nábytek, ten kočárek nebude asi na ven. Ale zase prakticky i na cesty myslím ten nábytek celkově. A na kolik vyjde cenově? Co jsem koukala třeba na kočárky tady mají docela pěkné, hlavně ty trojkombinace a spousty věcí pro děti.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, zajímavý dětský nábytek, ale i ten skládací kočárek. Inspirovalo mě to. V rodině čekáme první vnoučátko. Tak bych mu chtěli koupit kočárek. Prohlížela jsem na internetu webové stránky a zde , několik kočárků se mi tam líbilo. Ještě po poradě z mladými, bych ho eventuálně objednala. Z pozdravem. V

    OdpovědětVymazat