neděle 14. června 2009

Koupíte si nové botasky?


Foto z DesignMagazin.cz

Mám vážné obavy, že podlehnu reklamě! Patrně jsem kdysi už nějaké botasky měla, ale nové vzory od studentů pražské VŠUP Jan Klosse a Jakuba Korouše se mi začínají podezřele zamlouvat. Poprvé jsem je viděla na výstavě Český design v hotelu Avion a jen jsem na ně ledabyle mrkla, zpovzdálí vyfotila a nic...


Potom jsem se dočetla, že už jsou v prodeji a že kdyby byly bývaly v prodeji již při jejich prezentaci na Design Week v Miláně, chodilo by v nich celé Miláno -možná ano, ale se mnou ani tato informace nepohnula. I když, barvy mají parádní...



Ale další článek obsahoval dosud mi tajenou informaci - boty jsou baleny ve speciální krabici, která obsahuje (mimo bot, samozřejmě) i plakáty formátu A3 (ještě taky alternativní šněrovadla, reklamní placky, kartičky pohlednicového formátu s historií modelu). Plakáty! Alternativní šněrovadla bych případně oželela, ale chci plakát! :-)



Botasky. Klasika v novém designu.
Koupit je můžete u Bati nebo u v online shopu botas66.

7 komentářů:

  1. Jak by se ještě před nějakým časem vyjádřila Ema: "Chceš taky!" ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Jano! O nových botaskách už jsem sice slyšela, ale neměla jsem vůbec čas se o to nějak podrobněji zajímat. Díky tobě mám spoustu informací. Líbil by se mi ten černý plakát s bílými botaskami v obrysech! Jdu prostudovat botas66 a další stránky. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  3. Cool botasky! S takovejma bych si klidně zatančil na diskotéce!

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dnes jsem shodou náhod studovala nové Botasky u Bati, asi do nich půjdu. Tenisky stejně potřebuju :) a ofajfkovaný a pruhovaný už chodí každý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Aneris: no jo, už to neříká, já si ani nevšimla...místo ní to používáme my (jakože) dospělí. :-)
    chic ada: Ahoj, jsem ráda, když má můj blog nějakou informační hodnotu. Děkuji za zpětnou vazbu. :-)
    Méďa: cool botasky to jsou bezpochyby, na mých nohou se však na diskotéku stoprocentně nepodívají. :-)
    Lenka: Kdybys botasky sobě zakoupila a přiložený plakát se Ti nelíbil... ehm... bych si dovolila o něj požádat.:-)
    Já si botasky totiž asi nekoupím. Mám takové nezničitelné fialové křusky, můj muž ze všech nejlepší je nesnáší a myslím, že kdybych je zaměnila za některý výstřední model botasek - zanevře na ně též. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. botasky už jsem studovala:), k mé nelibosti se mi líbily jen pánské, a ty jsou moc velké - tak asi nebudou

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem stejný problém - ale jen u Bati. Zkus se podívat do eshopu na Botas66, tam to vypadá, že mají všechny velikosti.

    OdpovědětVymazat